VIBRATOR Funky Viberette Pink

Uporabnice ga enostavno obožujejo! Vibrator Funky Viberette bo vedno vaš najljubši sopotnik. To je namreč prava žepna erotična igračka, ki pa kljub svojimi majhni velikosti, prinaša velike užitke za uporabnico. Vibrator je izdelan iz gladkega TPE materiala, in je v celoti vodoodporen. Ta pripomoček je kot nalašč za stimulacijo klitorisa, lahko pa ga izberete tudi za notranjo uporabo. Izbirali boste lahko med različnimi vibracijskimi programi, saj ima multi funkcijski motor, ki se prilagodi vsem vašim željam. Kjerkoli in kadarkoli, prisrčni vibrator Funky Viberette poskrbi za noro doživetje!
Redna cena 9,99 € Akcijska cena 6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10410
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 6,99 €

Uporabnice ga enostavno obožujejo!

 

Vibrator Funky Viberette bo vedno vaš najljubši sopotnik. To je namreč prava žepna erotična igračka, ki pa kljub svojimi majhni velikosti, prinaša velike užitke za uporabnico. Vibrator je izdelan iz gladkega TPE materiala, in je v celoti vodoodporen. Ta pripomoček je kot nalašč za stimulacijo klitorisa, lahko pa ga izberete tudi za notranjo uporabo. Izbirali boste lahko med različnimi vibracijskimi programi, saj ima multi funkcijski motor, ki se prilagodi vsem vašim željam. Kjerkoli in kadarkoli, prisrčni vibrator Funky Viberette poskrbi za noro doživetje!

Vibrator Funky Viberette se bo diskretno skril med ostale stvari v vaši torbici, in komaj čakal na ponovno uporabo. Videz lahko vara, saj kljub svoji majhni velikosti, nadoknadi z mnogimi drugimi atributi. Ponuja namreč senzualno vibracijsko doživetje, katerega vibracije si lahko nastavljate povsem poljubno. Gladka tekstura, ter privlačen dizajn pa bosta samo še dodatno potrdila, zakaj je to vaša najljubša erotična igračka.

Izdelek je primeren tako za ženske kakor tudi moške.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Toy Joy 2023
Dodatno

Velikost: 13 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 1 x AA (Ni priložen)

Material TPE
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Funky Viberette Pink
Vaša ocena