Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR Funky Viberette Pink VIBRATOR Funky Viberette Pink
  • VIBRATOR Funky Viberette Pink VIBRATOR Funky Viberette Pink

VIBRATOR Funky Viberette Pink

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Uporabnice ga enostavno obožujejo! Vibrator Funky Viberette bo vedno vaš najljubši sopotnik. To je namreč prava žepna erotična igračka, ki pa kljub svojimi majhni velikosti, prinaša velike užitke za uporabnico. Vibrator je izdelan iz gladkega TPE materiala, in je v celoti vodoodporen. Ta pripomoček je kot nalašč za stimulacijo klitorisa, lahko pa ga izberete tudi za notranjo uporabo. Izbirali boste lahko med različnimi vibracijskimi programi, saj ima multi funkcijski motor, ki se prilagodi vsem vašim željam. Kjerkoli in kadarkoli, prisrčni vibrator Funky Viberette poskrbi za noro doživetje!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

9,99 €

Opis izdelka

Uporabnice ga enostavno obožujejo!

 

Vibrator Funky Viberette bo vedno vaš najljubši sopotnik. To je namreč prava žepna erotična igračka, ki pa kljub svojimi majhni velikosti, prinaša velike užitke za uporabnico. Vibrator je izdelan iz gladkega TPE materiala, in je v celoti vodoodporen. Ta pripomoček je kot nalašč za stimulacijo klitorisa, lahko pa ga izberete tudi za notranjo uporabo. Izbirali boste lahko med različnimi vibracijskimi programi, saj ima multi funkcijski motor, ki se prilagodi vsem vašim željam. Kjerkoli in kadarkoli, prisrčni vibrator Funky Viberette poskrbi za noro doživetje!

Vibrator Funky Viberette se bo diskretno skril med ostale stvari v vaši torbici, in komaj čakal na ponovno uporabo. Videz lahko vara, saj kljub svoji majhni velikosti, nadoknadi z mnogimi drugimi atributi. Ponuja namreč senzualno vibracijsko doživetje, katerega vibracije si lahko nastavljate povsem poljubno. Gladka tekstura, ter privlačen dizajn pa bosta samo še dodatno potrdila, zakaj je to vaša najljubša erotična igračka.

Izdelek je primeren tako za ženske kakor tudi moške.

Dodatne informacije

SKU 10410
Proizvajalec Toy Joy 2019
Barva pink
materiali TPE
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije

Velikost: 13 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 1 x AA (Ni priložen)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki