VIBRATOR Pretty Love Gina

Vibracije ali rotacije? Privoščite si oboje! Tukaj je vibrator Gina, ki vas bo navdušil s svojim edinstvenim dizajnom. Gladka svilnata tekstura vas bo prevzela, prav tako pa tudi njegov zapeljiv dizajn v roza odtenku. Vibrator Gina ponuja 7 funkcij vibracij in 4 funkcije rotacij. Ker je v celoti vodoodporen pa ga lahko preizkusite tudi pod tušem. Edinstven sistem rotiranja bo klasično stimulacijo klitorisa spremenil v božansko doživetje.
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01125

Vibracije ali rotacije? Privoščite si oboje!

 

Tukaj je vibrator Gina, ki vas bo navdušil s svojim edinstvenim dizajnom. Gladka svilnata tekstura vas bo prevzela, prav tako pa tudi njegov zapeljiv dizajn v roza odtenku. Vibrator Gina ponuja 7 funkcij vibracij in 4 funkcije rotacij. Ker je v celoti vodoodporen pa ga lahko preizkusite tudi pod tušem. Edinstven sistem rotiranja bo klasično stimulacijo klitorisa spremenil v božansko doživetje.

Vibrator Gina ima zaobljeno obliko z močnim vibracijskim motorjem, ter posebno oblikovan nastavek klitorisa, ki rotira. Gladek nastavek bo neposredno dražil klitoris s svojim vrtečim gibanjem. Skupno boste lahko izbirali med 11 funkcijami vibracij ter rotacij.

Vibrator Gina je izdelan iz kvalitetnega silikona in ima USB polnjenje. Privoščite si ga lahko tudi v vodi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 20,5 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Pretty Love Gina
Vaša ocena
Top prodajni artikli