VIBRATOR Pretty Love Ian

Vibrator Ian bo vaš zanesljivi ljubimec na vsakem koraku. Majhen a močan, to je vibrator Ian. Privlačen zaobljen dizajn vas bo popolnoma prevzel, medtem, ko bodo močni tresljaji ustvarjali čutno masažo kateri bo klonila vsaka uporabnica. Vibrator Ian ponuja kar 30 različnih funkcij vibracij, ki vas bodo vedno znova presenetile. Praktična velikost pa omogoča, da ga boste lahko nosile kar v torbici. Vibrator Ian bo s svojo zaobljeno obliko med drugimi poskrbel tudi za stimulacijo G točke. Zakaj bi imele večje, ko pa vam lahko manjši nudi vse kar ste si kadarkoli želele.. Tudi na poti!
Redna cena 32,99 € Akcijska cena 28,04 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01041

Vibrator Ian bo vaš zanesljivi ljubimec na vsakem koraku.

 

Majhen a močan, to je vibrator Ian. Privlačen zaobljen dizajn vas bo popolnoma prevzel, medtem, ko bodo močni tresljaji ustvarjali čutno masažo kateri bo klonila vsaka uporabnica. Vibrator Ian ponuja kar 30 različnih funkcij vibracij, ki vas bodo vedno znova presenetile. Praktična velikost pa omogoča, da ga boste lahko nosile kar v torbici. Vibrator Ian bo s svojo zaobljeno obliko med drugimi poskrbel tudi za stimulacijo G točke. Zakaj bi imele večje, ko pa vam lahko manjši nudi vse kar ste si kadarkoli želele.. Tudi na poti!

Vibrator Ian ne potrebuje baterijskih vložkov, saj polnenje poteka preko USB polnilnca. 

Primeren je tako za začetnice kakor tudi poznavalke tovrstnih pripomočkov. Uporabljate pa ga lahko tudi za analno stimulacijo.

 

- Ergonomska oblika

- Stimulacija G točke

- Praktična velikost

- 30 funkcij vibracij

- USB napajanje 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno

Velikost: 12 cm x 3,2 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Pretty Love Ian
Vaša ocena
Top prodajni artikli