VIBRATOR Jimmyjane Coral Love Pods Pink

Spoznajte Coral: Skozi kulture so školjke vedno predstavljale žensko anatomijo in žensko spolnost. Morda nobena lupina ni bolj znana od rojstva Venere, rimske boginje ljubezni, ki mojstrsko pooseblja ljubezen, lepoto, zapeljivost in ženski čar. Jimmyjane Coral je bil ustvarjen, da bi vam pomagal uresničiti željo in prevzeti lasten ženski čar. Vibrator vključuje dva vibracijska motorja in 9 funkcij vibracij za neskončno raziskovanje različnih tresljajev. Ergonomsko zasnovan pa nudi enostavno rokovanje za vsako uporabnico.
89,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
22506 PINK

Spoznajte Coral: Skozi kulture so školjke vedno predstavljale žensko anatomijo in žensko spolnost.

  

 

Morda nobena lupina ni bolj znana od rojstva Venere, rimske boginje ljubezni, ki mojstrsko pooseblja ljubezen, lepoto, zapeljivost in ženski čar. Jimmyjane Coral je bil ustvarjen, da bi vam pomagal uresničiti željo in prevzeti lasten ženski čar. Vibrator vključuje dva vibracijska motorja in 9 funkcij vibracij za neskončno raziskovanje različnih tresljajev. Ergonomsko zasnovan pa nudi enostavno rokovanje za vsako uporabnico.

 

Delovanje vibratorja Coral

Središče okrogle oblike je globok utor, ki ima motor na vsaki strani. Oba vibracijska motorja delujeta hkrati in ustvarjata edinstveno vibracijsko izkušnjo. 

Ergonomski dizajn z EZ Grip oprijemom

Enostaven za rokovanje, vdolbine posnemajo občutek prstov medtem, ko se valijo in božajo telo. EZ Grip pa omoča dober oprijem in nadzor nad igračko med uporabo. 

Udobna velikost

Manjša velikost omogoča enostavno doseganje vseh občutljivih območij za užitek.

Preprosti intuitivni krmilnik

S pomočjo treh gumbov boste lahko izbirali med 5 vibracijskimi načini in 4 hitrostmi. 

Polnilen in vodotesen

Vibrator preprosto postavite na bazo za polnjenje. Izdelek je v celoti vodoodporen zato ga lahko uporabljate tudi pod vodo in ga po uporabi enostavno sperete. 

Potovalno zaklepanje 

JimmyJane Coral je vedno pripravljen za potovanja saj ima možnost potovalnega zaklepanja. 

  

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAJimmy Jane
MaterialSilikon
Dolžina5,9 cm
Širina6 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Jimmyjane Coral Love Pods Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki