Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR Love Bullet VIBRATOR Love Bullet
  • VIBRATOR Love Bullet VIBRATOR Love Bullet

VIBRATOR Love Bullet

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte mini diskretni vibrator, ki ga boste lahko nosile kar v torbici. Love Bullet vam bo družbo delal prav na vseh krajih. S svojo praktično žepno velikostjo, vam namreč nebo zavzemal preveliko prostora, privoščile pa si ga boste lahko kjerkoli. Prava izbira za predigro ali samostojno igro, to je ljubezenski mini vibrator za vse, ki rade uživajo v nežnih vibracijah. Da bo zabava v dvoje še bolj zanimiva, pa si ga lahko privoščite tudi pod vodo.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

6,99 €

Opis izdelka

Spoznajte mini diskretni vibrator, ki ga boste lahko nosile kar v torbici.

 

Love Bullet vam bo družbo delal prav na vseh krajih. S svojo praktično žepno velikostjo, vam namreč nebo zavzemal preveliko prostora, privoščile pa si ga boste lahko kjerkoli. Prava izbira za predigro ali samostojno igro, to je ljubezenski mini vibrator za vse, ki rade uživajo v nežnih vibracijah. Da bo zabava v dvoje še bolj zanimiva, pa si ga lahko privoščite tudi pod vodo.

Praktična in zabavna žepna igračka Love bullet vas bo razvajala na vsakem koraku. Izberete ga lahko za nagajivo predigro ali pa si ga vzamete kar same. Jajček bo nudil od 30 do 60 minut nežnih vibracij, ob katerih bo uživala prav vsaka uporabnica. Izdelan je iz mehkega materiala, ki ne vsebuje ftalata in je povsem telesu prijazen. Izberite svojega mini očarljivca, ki vas bo popeljal v ekstazo kjerkoli in kadarkoli.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU E24603
Proizvajalec Love in the pocket
Barva pink
materiali ABS
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije

Velikost: Dolžina 5,5 cm x širina 1,7 cm

Baterijski vložek: Priložen

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki