VIBRATOR Partner

Združita se v eno, z vibratorjem Partner! Vibrator Partner je inovativno izdelan vibrator, ki je namenjen nošenju med spolnimi odnosi. Njegova ergonomska oblika je namreč izdelana tako, da povečuje užitek, ter nudi pestro in intenzivno ljubljenje za oba partnerja. Vibrator se lahko pohvali s kar 10 različnimi vibracijskimi programi s katerimi se bosta zabavala med rjuhami. Izdelan je iz visoko kvalitetnega, ter telesu prijaznega medicinskega silikona, ki ima svilnat otip in nebo motil vajinih čarobnih skupnih trenutkov. Preizkusita nekaj novega, in se prepustita v roke unikatnega vibratorja, ki ga lahko uporabljate v paru ali na samem.
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4049369015009, SATISFY018

Združita se v eno, z vibratorjem Partner!

 

Vibrator Partner je inovativno izdelan vibrator, ki je namenjen nošenju med spolnimi odnosi. Njegova ergonomska oblika je namreč izdelana tako, da povečuje užitek, ter nudi pestro in intenzivno ljubljenje za oba partnerja. Vibrator se lahko pohvali s kar 10 različnimi vibracijskimi programi s katerimi se bosta zabavala med rjuhami. Izdelan je iz visoko kvalitetnega, ter telesu prijaznega medicinskega silikona, ki ima svilnat otip in nebo motil vajinih čarobnih skupnih trenutkov. Preizkusita nekaj novega, in se prepustita v roke unikatnega vibratorja, ki ga lahko uporabljate v paru ali na samem.

Vibrator Partner je revolucionarna igračka za pare, katere ergonomska oblika nudi užitke med samimi spolnimi odnosi. Če iščeta načine kako popestriti svoje posteljne aktivnosti, je to odlična ideja ob kateri bosta enakovredno uživala oba. Vibrator partner odlikuje zelo močan vibracijski motor s kar 10 vibracijskih programov, ki si jih bosta z enostavnim pritiskom na gumb prilagodila po svojih željah in potrebah. In to kar med ljubljenjem! Boljša polovica pa si ga bo lahko privoščila tudi samostojno.

 

Prednosti vibratorja Partner:

- Uporaba v paru

- Uporaba klasično

- 100% telesu prijazni materiali

- 10 programov vibriranja

- Vodoodpornost

- Močan motor

- Enostaven za čiščenje

- Elegantna oblika

- USB polnjenje

- Svilnat dotik

 

Vibrator ne vsebuje baterijskih vložkov, vendar polnjenje poteka preko USB priključka. Z enim polnenjem boste pridobili kar 65 minut neprekinljive zabave.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in je še posebej primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPartner
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoNapajanje: USB
MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Partner
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki