VIBRATOR RABBIT Svakom Alice Pink

Spoznajte vibrator Alice.. Čudovito zaobljen ljubimec, ki vas popelje v ekstazo. Vibrator rabbit Alice je zmogljivi in inteligentni zajček s prijetnim izgledom in otipom. Za nežno čutno roza podobo pa vibrator skriva dva močna vibracijska motorja, ki omogočata, da bodo vibracije čutne po celotni površini. Kljub intenzivnosti vibracij pa vibrator ostaja tih in diskreten. Izbirali boste lahko med 8 različnimi funkcijami vibracij, v kombinaciji s posebnim inteligentnim načinom. Svakom inteligentni način vam omogoča, da se popolnoma prepustite tej pametni erotični igrački. Način namreč simulira celoten potek odnosov, vse od nežne predigre, do seksi žgečkljivega draženja, ter intenzivnega zaključka. Vibrator Rabbit Alice vas bo očaral v vseh pogledih!
74,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0012

Spoznajte vibrator Alice.. Čudovito zaobljen ljubimec, ki vas popelje v ekstazo.


 

Vibrator rabbit Alice je zmogljivi in inteligentni zajček s prijetnim izgledom in otipom. Za nežno čutno roza podobo pa vibrator skriva dva močna vibracijska motorja, ki omogočata, da bodo vibracije čutne po celotni površini. Kljub intenzivnosti vibracij pa vibrator ostaja tih in diskreten. Izbirali boste lahko med 8 različnimi funkcijami vibracij, v kombinaciji s posebnim inteligentnim načinom. Svakom inteligentni način vam omogoča, da se popolnoma prepustite tej pametni erotični igrački. Način namreč simulira celoten potek odnosov, vse od nežne predigre, do seksi žgečkljivega draženja, ter intenzivnega zaključka. Vibrator Rabbit Alice vas bo očaral v vseh pogledih!

 

-> Vibrator Alice .. Čutni ljubimec, ki ve kako vas zadovoljiti!

 

Vibrator Alice je prijeten tako za vaše estetsko oko kakor tudi čute. Njegovo rahlo zaobljeno obliko dopolnjuje prijeten, žameten otip kvalitetnega medicinskega silikona. VIbracije v vibratorju so posebno močne, zahvaljujoč kar dvema vibracijskima motorčkoma. Eden od motorjev se nahaja na zgornjem delu vibratorja, drugi pa v stimulatorju klitorisa. Kljub moči pa so vibracije zelo tihe in diskretne!

Vibrator Alice je 100% vodoodporen in si ga lahko brezskrbno privoščite tudi med mokrim razvajanjem. Ne samo, da bo enostavno čiščenje, privoščili si boste lahko zabavo v kadi ali bazenu. Predstavljajte si, da ležite v kadi, pod vodo pa vibrator sam opravlja svoje dolžnosti.. In to točno tako kakor si želite. To je sanjsko kajne? In tudi mogoče!

Kvaliteten material je ena izmed ključnih točk s katerimi se lahko pohvali vibrator Alice. Njegova tekstura je žametna in prijetna, ter boža vse vaše čute. Vibrator Alice je izdelan iz telesu ter okolju prijaznih materialov. Vrhunski medicinski silikon pa je primeren tudi za bolj občutljive uporabnice. 

Svakom Inteligentni način je nepozabna funkcija, ki jo omogoča ta pametna igračka. Velikokrat se namreč zgodi, da bi rade popolnoma odklopile svoje misli in se prepustile ljubimcu, ki bo točno vedel kako zadovoljiti vaše potrebe. S klikom na 'S' gumb se bo zgodilo pravo to. Z njim boste namreč sprožile pametni način, ki vas bo sam od sebe popeljal vse od predigre do vročega vrhunca.. Z orgazmičnimi vmesnimi postojankami seveda!


Polnjenje vibratorja rabbit Alice poteka preko USB priključka. Eno polnjenje vam zadostuje za kar 3 ure neprekinjenih užitkov. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svakom
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 17,6 cm x 3 cm

Napajanje: USB

Material Medicinski silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Svakom Alice Pink
Vaša ocena
Top prodajni artikli