VIBRATOR RABBIT Pretty Love Andre

Iščete igračko, ki ima čisto vse? Spoznajte stimulativni rabbit vibrator Andre, ki je tukaj, da zadovolji vsak kotiček na vašem telesu. Posebno oblikovani vibrator je izdelan iz prefinjenih materialov, ter na dotik ustvarja svilnati občutek, ki očara. Zaobljena glavica ter izbočeni detajli na izrastku, so premišljeno izdelani dodatki, ki bodo vaše doživetje naredili nepozabno. Brez dvoma pa boste to igračko stežka spustile iz svojega objema.
Redna cena 23,99 € Akcijska cena 20,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00834
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 20,39 €

Iščete igračko, ki ima čisto vse? Spoznajte stimulativni rabbit vibrator Andre, ki je tukaj, da zadovolji vsak kotiček na vašem telesu.

 

Posebno oblikovani vibrator je izdelan iz prefinjenih materialov, ter na dotik ustvarja svilnati občutek, ki očara. Zaobljena glavica ter izbočeni detajli na izrastku, so premišljeno izdelani dodatki, ki bodo vaše doživetje naredili nepozabno. Brez dvoma pa boste to igračko stežka spustile iz svojega objema.

Vibrator Andre je prava senzacija v svoji kategoriji. Ne bo poskrbel le za eno, ampak kar za vse točke na vašem telesu. Zaobljeni daljši del ima po celotni dolžini rebraste detajle, ki bodo stimulirali vašo G točko. Na izrastku za masažo klitorisa pa so majhni vibrajoči zobčki, ki imajo za še bolj intenzivne vibracije vgrajen svoj vibrator. Skozi vašo erotično terapijo pa vas bo spremljalo kar 7 vibracijskih programov, katere nastavite z enostavnim pritiskom na gumb, ki leži na ohišju.

Izdelan je iz kvalitetnega silikona, ki je koži prijazen material. Njegova uporaba je zelo preprosta, vse fukncije namreč upravljate z le dvema gumbkoma, ki sta na ohišju. Tako ga lahko uporabljajo tudi začetnice, ki se še niso srečale s tovrstnimi igračkami. Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Material Silikon
Dolžina 20 cm (vstavljiva 10,5 cm)
Širina 3 cm
Napajanje Baterijski vložki
Baterijski vložki 2 x AAA (Nista priložena)
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Vijolična
Načini vibracij 7 funkcij vibracij in 3 funkcije valovanja
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Pretty Love Andre
Vaša ocena
Top prodajni artikli