VIBRATOR Pretty Love Arthur

Se sprašujete ali obstaja popolni ljubimec, ki bo naenkrat zadovoljil vse vaše čute? Spoznajte ga sedaj! To je nagajivi zajček Arthur, ki ponuja široko paleto možnosti uporabe, ter funkcij, in to v samo eni erotični igrački. Izdelan je iz visoko kvalitetnega materiala, ki je posebej prijeten na dotik, in prijazen do kože. Arhur bo raziskoval vse od klitorisa, do G točke, z rotacijami pa v notranjosti proizvajal neverjetne užitke, ki jih še niste doživele. Pripravite se na ekstremno močne vrhunce, ter na erotično igračko, ki bo pustila velik pečat med vašimi intimnimi trenutki.
Redna cena 21,99 € Akcijska cena 18,69 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00731
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 21,99 €

Se sprašujete ali obstaja popolni ljubimec, ki bo naenkrat zadovoljil vse vaše čute?

 

Spoznajte ga sedaj! To je nagajivi zajček Arthur, ki ponuja široko paleto možnosti uporabe, ter funkcij, in to v samo eni erotični igrački. Izdelan je iz visoko kvalitetnega materiala, ki je posebej prijeten na dotik, in prijazen do kože. Arhur bo raziskoval vse od klitorisa, do G točke, z rotacijami pa v notranjosti proizvajal neverjetne užitke, ki jih še niste doživele. Pripravite se na ekstremno močne vrhunce, ter na erotično igračko, ki bo pustila velik pečat med vašimi intimnimi trenutki.

 

Rabbit vibrator Arthur bo navdušil še tako zahtevno uporabnico, saj ponuja resnično veliko funkcij, ter stimulativnih točk, ki vas bodo zagotovo zadovoljile. Ponuja vam:

 

- Upognjeno konico: Posebno oblikovana zaobljena konica je namenjena stimulaciji G točke. Na njej pa se pojavijo tudi skrbno porazdeljeni rebrasti detajli, ki bodo nudili še večjo stimulacijo med samo penetracijo.

- Izrastek za klitoris: Posebnost rabbit vibrator je dodatni izrastek za stimulacijo klitorisa. Pri Arthurju pa je njegova oblika še bolj upognjena kot ponavadi. To bo omogočilo bolj neposreden dotik klitorisa med uporabo, ter močnejša občutja kakor pri ostalih vibratorjih.

- Rotacije: Rotacijsko gibanje vibratorja je dodatek, ki vas bo popolnoma navdušil. Vrtenje glavice bo povzročilo zares neverjetne občutke. Ima kar 3 različne programe rotiranja.

- Vibracije: Intenzivne vibracije, ter kar 7 različnih funkcij vibriranja, ki si jih nastavite poljubno.

- Kvaliteten material: Telesu prijazen silikon, ki ima prijeten žameten dotik, še posebej med samo uporabo.

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Material Silikon
Dolžina 20 cm (vstavljiva 10,5 cm)
Širina 3 cm
Napajanje Baterijski vložki
Baterijski vložki 2 x AAA (Nista priložena)
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Pretty Love Arthur
Vaša ocena
Top prodajni artikli