VIBRATOR RABBIT Butch Cassidy

Butch Cassidy zajčji vibrator je delo izjemno inovativnega proizvajalca spolnih pripomočkov Adrien Lastic in bo vašo zadovoljevanje ukrojil popolnoma po vaših željah in potrebah!
49,95 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
ADRIEN0022

Butch Cassidy zajčji vibrator je delo izjemno inovativnega proizvajalca spolnih pripomočkov Adrien Lastic in bo vašo zadovoljevanje ukrojil popolnoma po vaših željah in potrebah!

 

Kar tega živahneža postavlja daleč pred druge podobnega kova, je njegova tako oblikovna kot funkcijska prilagodljivost. Prvo doseže s 3 različnimi nastavki za njegov zajčji del (en osnoven in dva dodana), drugo pa z možnostjo izbora med kar 10 različnimi funkcijami, katerim lahko poljubno prilagajate hitrost. Teh je prav tako deset, kar pomeni da bo v vašem naboru zavidljivih 100 različnih poti do rajskega orgazma. Seveda imata njegov koren ter zajček vsak svoj motorček, s katerima poskrbita za vaše ugodje. Temu je povsem predana tudi njegova oblika, ki omogoča enostaven doseg g-točke. Pri Adrienu pa niso pozabili niti na uporabo kvalitetnega materiala - Butch Cassidy je izdelan iz kvalitetnega, neporoznega silikona, ki poleg izjemno prijaznega občutka ob uporabi, poskrbi še za hipoalargen vidik izdelka in pa lahko čiščenje.

 

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Vibrator ima priložena 2 nastavka, ki ju lahko menjate.

 

ADRIEN LASTIC

Adrien Lastic ponuja linijo izdelkov, ki jih krasi dizajn stopajoč s korakom časa. Vsi izdelki se ponašajo z živimi, oči božajočimi barvami in želijo osvojiti srca ter telesa najširših skupin njihovih uporabnikov ter uporabnic. Pri tem se ne ozirajo na tabuje, temveč jih vedno znova spodkopljejo, kot si to zaslužijo, saj želijo pri Adrienu v dandanašnjik vnesti visoko mero nebranjenega užitka, ki izhaja iz najrazličnejših oblik seksualnih ter erotičnih poigravanj - proizvajalčevo načelo je pričaranje zdravega in zabavnega načina življenja vsaki izmed njegovih cenjenih strank.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAdrien Lastic
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 21 cm (dolžina)

Napajanje: 4 x AAA baterijski vložek

MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Butch Cassidy
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki