VIBRATOR RABBIT Pretty Love Carol 2 Pink

Pripravite se na Carol, čutnega zajčka s katerim bo stimulacija še bolj vzburljiva. Vibrator Carol po poskrbel tako za klitoris kakor tudi vašo G točko. Privoščite si vse od valovanja, pulziranja do vročega stopnjevanja s 30 funkcijami vibracij. Ergonomsko oblikovan zaobljen dizajn je namenjen maksimalni stimulaciji najbolj občutljivih točk. Skočite v posteljo ali pa kar v vodo, vibrator Carol skoči z vami!
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01124

Pripravite se na Carol, čutnega zajčka s katerim bo stimulacija še bolj vzburljiva.

 

Vibrator Carol po poskrbel tako za klitoris kakor tudi vašo G točko. Privoščite si vse od valovanja, pulziranja do vročega stopnjevanja s 30 funkcijami vibracij. Ergonomsko oblikovan zaobljen dizajn je namenjen maksimalni stimulaciji najbolj občutljivih točk. Skočite v posteljo ali pa kar v vodo, vibrator Carol skoči z vami!

Vibrator Rabbit Carol je izdelan iz kvalitetnega silikona z žametnim otipom s katerim boste kar polzele po telesu. Eleganten dizajn bo zadovoljil vaše estetsko oko z nežnim roza odtenkom in kovinskim držalom. Upravljanje vibratorja je zelo enostavno, polnjenje pa poteka preko priloženega USB napajalnika.

Vibrator Rabbit Carol pa je tudi 100% vodotesen.

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2022
Dodatno

Velikost: 16,5 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Pretty Love Carol 2 Pink
Vaša ocena
Top prodajni artikli