VIBRATOR Rabbit Dreamer Rose Red

Predstavljamo vam sanjskega ljubimca, ki vas bo osvojil tako s svojim izgledom kakor tudi dotikom. Vibrator rabbit Dreamer meri kar 21,5 centimetrov, in je na voljo v živo roza barvi. Ima prefinjene linije, ki so namenjene neverjetni stimulaciji. Njegova rabbit oblika pa omogoča sočasno stimulacijo klitorisa, ki vas bo popeljala v ekstazo. Izbirali boste lahko med 7 različnimi hitrostmi vibracij, ki jih proizvajata dva močna vibracijska motorja. Tega sanjskega ljubimca pa si boste lahko privoščili tudi v vodi, saj je v celoti vodotesen. Prepustite se žametnem dotiku vrhunskega rabbit vibratorja Dreamer, in vaše sanje se bodo izpolnile.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00098

Predstavljamo vam sanjskega ljubimca, ki vas bo osvojil tako s svojim izgledom kakor tudi dotikom.

 

Vibrator rabbit Dreamer meri kar 21,5 centimetrov, in je na voljo v živo roza barvi. Ima prefinjene linije, ki so namenjene neverjetni stimulaciji. Njegova rabbit oblika pa omogoča sočasno stimulacijo klitorisa, ki vas bo popeljala v ekstazo. Izbirali boste lahko med 7 različnimi hitrostmi vibracij, ki jih proizvajata dva močna vibracijska motorja. Tega sanjskega ljubimca pa si boste lahko privoščili tudi v vodi, saj je v celoti vodotesen. Prepustite se žametnem dotiku vrhunskega rabbit vibratorja Dreamer, in vaše sanje se bodo izpolnile.

 

Materiali

Vibrator rabbit Dreamer je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona, ki ima nežno svilnato teksturo. Primeren je tudi za bolj občutljive uporabnice, saj je 100% telesu prijazen.

 

Vibracije

Ta sanjski ljubimec ima v notranjosti dva vibracijska motorja, in sicer enega v dolžini vibratorja, drugega pa v rabbit izrastku. To pomeni, da boste njegove vibracije občutile prav v vsakem kotičku vibratorja. Ponuja pa kar 7 različnih programov vibracij.

 

Zakaj Rabbit Dreamer?

- Ker je izdelan iz premium materialov.

- Ker ima stilsko dovršen izgled.

- Ker si ga lahko privoščite tudi v vodi.

- Ker je diskretno tih.

- Ker ima zadovoljivo dolžino 21,5 cm.

- Ker ne potrebuje baterijskih vložkov, saj se napaja preko USBja.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Dodatno

Velikost: 21,5 cm x 3,6 cm

Napajanje: USB

Material Medicinski silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Rabbit Dreamer Rose Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli