Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

VIBRATOR RABBIT Fascination Bunny Pink (Roza)

Predstavljamo vam vibracijskega zajčka, ki zmore vse in še več! Vibrator Fascination Bunny Pink ima izjemno velik nabor različnih programov s katerimi boste lahko doživeli najboljše vrhunce do sedaj. Ta nagajivi zajček je namreč narejen tako, da zadovolji prav vsak kotiček na vašem telesu. Zabava se prične že takoj na zgornjem delu vibratorja, saj ga sestavljajo rotacijska glavica, vrteče kroglice, ter sistem Up & Down, ki premika vibrator gor in dol, in povzroča dodatne dražljaje. Vse te funkcije pa se zaključijo še z nastavkom za stimulacijo klitorisa, ki bo z pokončnimi ušeski popolno dosegel vaš klitoris. Vibracijski zajček Fascination Bunny Pink ponuja 12 funkcij vibracij in 4 funkcij rotacij.
Redna cena 59,99 € Akcijska cena 30,00 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00936

Predstavljamo vam vibracijskega zajčka, ki zmore vse in še več!

 

Vibrator Fascination Bunny ima izjemno velik nabor različnih programov s katerimi boste lahko doživeli najboljše vrhunce do sedaj. Ta nagajivi zajček je namreč narejen tako, da zadovolji prav vsak kotiček na vašem telesu. Zabava se prične že takoj na zgornjem delu vibratorja, saj ga sestavljajo rotacijska glavica, vrteče kroglice, ter sistem Up & Down, ki premika vibrator gor in dol, in povzroča dodatne dražljaje. Vse te funkcije pa se zaključijo še z nastavkom za stimulacijo klitorisa, ki bo z pokončnimi ušeski popolno dosegel vaš klitoris. Vibracijski zajček Fascination Bunny ponuja 12 funkcij vibracij in 4 funkcij rotacij. 

 

Vibrator Fascination Bunny je sestavljen iz:

- Vrteče glavice: Že takoj na začetku boste začutili rotacije čisto na skrajnem vrhu vibratorja.

- Rotacijskih kroglic: Kroglice v notranjosti vibratorja z vrtenjem ustvarjajo posebne dražljaje, ki jih boste še posebno dobro občutili med samo penetracijo.

- Sistema Up & Down: Z tem sistemom bo uporaba še bolj intenzivna, saj se bo zgornji del vibratorja pomikal gor in dol, in ustvarjal prav posebne, orgazmične občutke.

- Stimulatorja klitorisa: Za piko na i bo poskrbel še ergonomsko oblikovani stimulator klitorisa, ki je izdelan v obliki zajčka z ušesi. Prav konica ušesa pa je izdelana tako, da se bo še posebno dobro dotaknila vašega klitorisa.

 

Vibrator Rabbit Fascination Bunny ima več funkcijski motor vibriranja, ki omogoča poljubno nastavljanje vibracij in vibracijskih programov.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 30 cm x 3,9 cm

Baterijski vložek: 4 x AAA (Niso priloženi)

MaterialMešanica
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Fascination Bunny Pink (Roza)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki