VIBRATOR RABBIT Pearl Accelerator

Se radi predajate strastem povsem diskretno? Potem ste na pravem naslovu! Tukaj je privlačni zajček Pearl Accelerator, ki se bo izjemno tiho prikradel med vaše rjuhe. Nebo pa vas navdušila zgolj njegova tihost, vendar boste povsem prevzeti tudi ob ostalih funkcijah. Ponuja vse od rotacij glavice, do vrtečih stimulativnih kroglic, ter posebnega nastavka v obliki zajčka, ki povsem oprime klitoris. Ni skrivnost, da boste z njim lahko prebudili prav vse erogene cone, in uživali v edinstvenem doživetju, ki je popolnoma prilagojeno vašim potrebam. Vibracije in rotacije boste namreč poljubno nastavili z dvema gumbkoma na ohišju. Vibrator je zelo enostaven za uporabo, in boste brez razmišljanja lahko uživali v njegovi stimulaciji.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 23,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00824

Se radi predajate strastem povsem diskretno?

 

Potem ste na pravem naslovu! Tukaj je privlačni zajček Pearl Accelerator, ki se bo izjemno tiho prikradel med vaše rjuhe. Nebo pa vas navdušila zgolj njegova tihost, vendar boste povsem prevzeti tudi ob ostalih funkcijah. Ponuja vse od rotacij glavice, do vrtečih stimulativnih kroglic, ter posebnega nastavka v obliki zajčka, ki povsem oprime klitoris. Ni skrivnost, da boste z njim lahko prebudili prav vse erogene cone, in uživali v edinstvenem doživetju, ki je popolnoma prilagojeno vašim potrebam. Vibracije in rotacije boste namreč poljubno nastavili z dvema gumbkoma na ohišju. Vibrator je zelo enostaven za uporabo, in boste brez razmišljanja lahko uživali v njegovi stimulaciji.

To bo čas za vas, ko se boste lahko povsem diskretno predajali strastem med rjuhami. Vibrator rabbit Pearl Accelerator ima namreč tihi sistem, ki bo kakor šepet skrivnostno popeljal do najboljših vrhuncev.

 

Vibrator Rabbit Pearl Accelerator ima:

  • Rotacijsko glavico, katere gibanje nastavite z vrtenjem gumbka na ohišju. 
  • Vrteče kroglice, ki bodo ustvarjale neverjetne dražljaje med samo uporabo. 
  • Stimulator klitorisa, ki ima obliko pravega zajčka z ušesi, in popolnoma objamejo klitoris. 
  • Multi funkcijske vibracije, ki jih povsem poljubno lahko nastavite z dodatnim gumbom na ohišju. 
  • Enostavno uporabo z le dvema gumboma. 
  • Kakor šepet tihi sistem.
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 26,5 cm x 3,6 cm

Baterijski vložek: 4 x AA (Niso priloženi)

MaterialTPR
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Pearl Accelerator
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki