VIBRATOR RABBIT Satisfyer Pro G Spot

Čas je za vrhunsko zabavo, v družbi vibracijskega zajčka o katerem sanjajo vse ženske. V tipičnem slogu priljubljene družine Satisfyer, tudi ta rabbit vibrator ustvarja tlačno valovanje, ki zagotavlja globjo stimulacijo. A to še ni vse, v njem so dodane tudi klasične vibracije ter senzualna stimulacija G točke. Privoščili si boste lahko 3 intenzivnosti vibracij, v kombinaciji z 7 ritmi valovanja na sami gredi penisa in ločenih kar 11 različnih načinov sesanja na posebno oblikovanem stimulatorju klitorisa. Vibrator rabbit Satisfyer Pro je kljub mogočnim vibracijam izredno tih pripomoček, in boste lahko v njem uživale zelo diskretno. Za razliko od svojih predhodnikov ima ta nagajivi zajček klasično rabbit obliko, ki pa v sebi skriva veliko presenečenj. Vodotesen zaključek pa pomeni, da bo zabavno tudi med kopalnimi užitki! To je pripomoček, ki riše nasmehe na obraz žensk po celem svetu. Bi ga želeli preizkusiti tudi vi?

Redna cena 69,99 € Akcijska cena 59,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY025
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 69,99 €

Čas je za vrhunsko zabavo, v družbi vibracijskega zajčka o katerem sanjajo vse ženske.

    

V tipičnem slogu priljubljene družine Satisfyer, tudi ta rabbit vibrator ustvarja tlačno valovanje, ki zagotavlja globjo stimulacijo. A to še ni vse, v njem so dodane tudi klasične vibracije ter senzualna stimulacija G točke. Privoščili si boste lahko 3 intenzivnosti vibracij, v kombinaciji z 7 ritmi valovanja na sami gredi penisa in ločenih kar 11 različnih načinov sesanja na posebno oblikovanem stimulatorju klitorisa. 

Vibrator rabbit Satisfyer Pro je kljub mogočnim vibracijam izredno tih pripomoček, in boste lahko v njem uživale zelo diskretno. Za razliko od svojih predhodnikov ima ta nagajivi zajček klasično rabbit obliko, ki pa v sebi skriva veliko presenečenj. Vodotesen zaključek pa pomeni, da bo zabavno tudi med kopalnimi užitki! To je pripomoček, ki riše nasmehe na obraz žensk po celem svetu. Bi ga želeli preizkusiti tudi vi?

Ko ga boste prvič občutile, se ne boste morale ločiti od njega! To je preprosto nežen in nepozaben ženstven pripomoček, ki vas bo očaral.. Vibrator rabbit Satisfyer Pro je velika pridobitev družine priljubljenih pripomočkov Satisfyer, ki je velikokrat omenjena tudi v priznanih ženskih revijah kot so Glamour in Cosmopolitan. Ženske svojo izkušnjo opisujejo kakor vrhunsko erotično doživetje, ter izjemno hitre vrhunce, ki pa prekašajo vse orgazme do sedaj. Če si tudi same želite doživeti nekaj več, je to izdelek, ki ga morate imeti! Ps.: Priporočamo, da si po prvi uporabi vzamete nekaj prostih dni, saj se enostavno ne boste morale ločiti od svojega novega ljubimca!

  • 10 nastavitev vibracij in 11 načinov sesanja 
  • Sočasna stimulacija G točke in klitorisa
  • Sesalni učinek na nastavku za stimulacijo klitorisa
  • Mehek in žameten silikon
  • Tiho delovanje 
  • 100% vodoodporen
  • USB napajanje
  • Intuitivno nastavljanje vibracij in valovanja

 Ocena izdelka

www.thosecreamypeaches.com

Omg! Wtf! Vau! Vse to sem izrekla po prvi uporabi Satisfyerjevega rabbit vibratorja, izdelanega posebej za G-točko. Podarila mi ga je spletna trgovina Svet erotike in z mešanimi občutki sem se podala na pot čudovitega preizkušanja, kot se je izkazalo na koncu. 

Zakaj z mešanimi občutki? Vedno, ko sem izbirala erotične pripomočke zase, sem preskočila kategorijo rabbit vibratorjev. Nekaj me na njih ni privlačilo. Večina pripadnic nežnejšega spola se je navduševala nad temi izdelki, meni pa so se zdeli nekoliko zlagani – vibrator, ki ponuja dve stvari naenkrat, masira ščegetavček in hkrati G-točko: menila sem, da gre pri takem vibratorju lahko več stvari narobe in te po uporabi pusti hladnega. Po drugi strani pa sem bila nad darilom navdušena, ker se je moj gumbek že dodobra spoznal s tulipanom, erotičnim pripomočkom podjetja Satisfyer in vsakič klonil pod odličnim orgazmom. 

Všeč mi je bilo, da sta v igrači dva motorja – eden poskrbi za tlačno valovanje oziroma sonično vibriranje, enako kot pri klitoralnem stimulatorju Lelo Sona, drugi pa je v konici vibratorja in s preprostimi vibracijami draži G-točko...

Želja po preizkusu privlačne igače me je gnala naprej in spoznavanje s vsemi funkcijami sem prestavila na drugo priložnost. Osredotočila sem se zgolj na svoj klitoris. Težav z vstavljanjem vibratorja zaradi posebne oblike nisem imela. In v nasprotju s svojim pričakovanjem, ni zabolelo, pod nobenim kotom, kakorkoli sem ga obrnila. Tudi majhen nastavek za ščegetavček je pokosil vsa moja negativna pričakovanja. Mislila sem, da ni nikakršne možnosti, da bi se oba, tako glava in klitoralni stimulator, lahko popolnoma prilegala vsakemu ženskemu telesu. Vendar mojemu se. Klitoralni stimulator je ravno dovolj širok in dolg, da lahko ujame kakršnokoli obliko ščegetavčka, pa naj bo velik ali majhen. Prav tako se zaradi vstavljivega vibratorja težko izmuzne ali spolzi iz gumbka. Igrača je moje tihe pomisleke utišala v sekundi. 

Po večkratni uporabi sem našla tudi gumb za vibracije glave. Da, to je tista edina in dobro vidna obroba rožnate barve, ki obdaja gumbe za upravljanje tlačnega valovanja. Bravo jaz! Vibracije so močnejše kot pri drugih klasičnih vibratorjih. Izbirate lahko med tremi osnovnimi močim in sedmimi vzorci, ki se jih občuti popolnoma drugače v kombinaciji z draženjem gumbka. Vibracije, kljub svoji moči zelo nežno dražijo G-točko. Skupaj s tlačnim valovanjem pa sta zagotovila več močnih in zaporednih orgazmov. Med mojimi nogami je igrača povzročila pravo poplavo. 

Tako vibracije kot valovanje lahko uporabljate ločeno ali skupaj, prav tako se upravlja vsak del erotičnega pripomočka posebej, zato nudi več možnosti in hkrati zagotavlja, da se ga nikakor ne morem naveličati. 

Čeprav sem se v preizkušanje podala sumničavo, me je igrača sezula in mi zaprla usta. Iz mene je izvabila krike navdušenja ob močnih in hitrih orgazmih. Mislim, da sem našla popolno igračo zase in svoje posteljne užitke.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Vibrators
Velikost Od 20 do 30 cm
Material Silikon
Dolžina 22 cm (vstavljiva 11 cm)
Širina 2,8 cm (max 3,5 cm)
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Bela
Število motorjev 2
Načini vibracij 10 (na gredi), 11 (na klitorisu)
Stimulira Klitoris, G točko in nožnico
Navodila za uporabo

Upute za korištenje

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Satisfyer Pro G Spot
Vaša ocena
Top prodajni artikli