VIBRATOR RABBIT Svakom Trysta Red

Predstavljamo vam vibrator rabbit Trysta, ki se osredotoča direktno na vašo G točko! Na prvi pogled nenavadna oblika je ergonomsko izdelana posebej za ženske, ki rade raziskujejo svoje telo in nove orgazmične občutke. Vibrator ima rabbit obliko z posebno oblikovano konico, ki se pod kotom v kombinaciji z vibracijami dotika stene vagine. Občutki so nebeški! Vibrator Trysta ponuja kar 35 različnih doživetjih frekvenc vibracij, vse od nežnih do močnejših kombinacij, ki si jih nastavite poljubno. Izberite vibrator, ki je izdelan posebej za vašo ženstveno anatomijo, in se bo dotaknil tudi najbolj skritih kotičkov na telesu. Pripravite se, da vas popelje do užitkov za katere niste vedele, da obstajajo.
77,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0072

Predstavljamo vam vibrator tabbit Trysta, ki se osredotoča direktno na vašo G točko!


 

Na prvi pogled nenavadna oblika je ergonomsko izdelana posebej za ženske, ki rade raziskujejo svoje telo in nove orgazmične občutke. Vibrator ima rabbit obliko z posebno oblikovano konico, ki se pod kotom v kombinaciji z vibracijami dotika stene vagine. Občutki so nebeški! Vibrator Trysta ponuja kar 35 različnih doživetjih frekvenc vibracij, vse od nežnih do močnejših kombinacij, ki si jih nastavite poljubno. Izberite vibrator, ki je izdelan posebej za vašo ženstveno anatomijo, in se bo dotaknil tudi najbolj skritih kotičkov na telesu. Pripravite se, da vas popelje do užitkov za katere niste vedele, da obstajajo.

 

-> Doseganje G točke še ni bilo nikoli tako enostavno!

 

Vibrator Rabbit Trysta se s svojo ergonomsko obliko osredotoča na žensko anatomijo, in jo je v celoti preučil. Točno ve pod kakšnim kotom ter s kakšnim načinom lahko dostopa do vaše G točke.. In tudi bo.. Vsakič! Eden od motorjev v vibratorju se osredotoča na klitoris, eden pa neposredno na G točko. Ker je konica vibratorja izdelana pod kotom, in ima na sredinskem delu poudarjeno točko, boste lahko v trenutku občutile dotik stene vagine. S stimulacijo boste prispele na najbolj orgazmično destinacijo - G točko. Vibrator Trysta ima visoko frekvenčne vibracije in vas bo do orgazma popeljala v trenutku!

 

 

-> Najboljši vibracijski zajček za ženske!

 

7 x 5 = 35.. Vibrator rabbit Trysta ponuja kar 35 različnih frekvenc vibracij. 7 različnih programov vibracij v kombinaciji z 5 hitrostmi, da boste lahko svoje doživetje stopnjevali iz nežnega draženja, do vrhunskega zaključka. V notranjosti vibratorja se skrivata dva močna vibracijska motorja, ki pa kljub temu nista preglasna. Prenovljen sistem pa omogoča bolj intenzivno moč vibracij tam kjer jo potrebujete - V konici vibratorja ter klitorisu. 

Vibrator Trysta ima rahlo spremenjeno oblikovan nastavek za stimulacijo klitorisa, saj je manjši in je postavljen pod kotom. To vam omogoča hitrejše in močnejše stimuliranje klitorisa med uporabo. 

Vibrator je v celoti vodoodporen in ga lahko prinesete tudi med vodne užitke. Privoščite si ga v kopeli, pod tušem ali kar v bazenu. 

Zahvaljujoč kvalitetnemu silikoni ima Trysta prijetno, žametno teksturo s katero bodo vaši užitki še na višji ravni. Material je telesu ter okolju prijazen, in ne vsebuje ftalatov. 

Napajanje vibratorja poteka preko USB napajalnika. 

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svakom
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 18,6 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

Material Medicinski silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Svakom Trysta Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli