VIBRATOR RABBIT Pretty Love Webb Pink

Predstavljajte si pripomoček, ki naenkrat stimulira prav vse glavne erogene cone. Lahko prenehate sanjati, in pričnete uživati! Tukaj je namreč vibracijski zajček, ki ima VSE. Rabbit vibrator Webb pooseblja eleganco s svojimi prefinjenimi linijami ter kovinskim držalom. Da pa boste z njim lahko občutile vse, pa bosta poskrbeli edinstveno zaobljena konica, ki bo potovala direktno do vaše G točke, ter nastavek v obliki zajčka za stimulacijo klitorisa. Z ušeski bo ta poredni zajček popolnoma objel vaš klitoris. Vibrator ima kar 12 različnih funkcij vibriranja, ki jih boste občutili tako po dolžini, kakor tudi na nastavku za klitoris. Pripravite se na pravi maraton orgazmov!
47,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00969

Predstavljajte si pripomoček, ki naenkrat stimulira prav vse glavne erogene cone. Lahko prenehate sanjati, in pričnete uživati!

 

Tukaj je namreč vibracijski zajček, ki ima VSE. Rabbit vibrator Webb pooseblja eleganco s svojimi prefinjenimi linijami ter kovinskim držalom. Da pa boste z njim lahko občutile vse, pa bosta poskrbeli edinstveno zaobljena konica, ki bo potovala direktno do vaše G točke, ter nastavek v obliki zajčka za stimulacijo klitorisa. Z ušeski bo ta poredni zajček popolnoma objel vaš klitoris. Vibrator ima kar 12 različnih funkcij vibriranja, ki jih boste občutili tako po dolžini, kakor tudi na nastavku za klitoris. Pripravite se na pravi maraton orgazmov!

Ko boste enkrat občutile tega vibracijskega zajčka, ga ne boste želele zamenjati za nič na svetu. On točno ve katere točke se mora dotakniti, in kdaj! Vibrator rabbit Webb ima dizajn, ki je namenjen doseganju maksimalne stimulacije. Osredotočil se bo namreč tako na stimulacijo klitorisa, kakor tudi G točke. Vse to pa bo za piko na i dopolnila še široka paleta vibracijskih programov, ki jih boste izbirale poljubno.

 

Lastnosti: 

  • Edinstven dizajn za maksimalno stimulacijo
  • Stimulacija klitorisa in G točke
  • 12 vibracijski programov
  • Prefinjen dizajn
  • USB polnjenje
  • Kvalitetni silikon
  • Kovinsko držalo za lažjo uporabo
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 21 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Pretty Love Webb Pink
Vaša ocena
Top prodajni artikli