VIBRATOR ROMP Beat Purple

Mini še ne pomeni manj intenzivno, le bolj praktično! Vibrator Beat je zmogljiv pripomoček z 10 funkcijami vibracij, ki omogoča tako zunanje kot notranje igranje. Z mehko diamantno teksturo bo nežno stimuliral vse vaše erogene točke. Zahvaljujoč manjši velikosti pa ga boste lahko diskretno nosili s seboj tudi na potovanjih. Vibrator Beat zagotavlja, da bo vsaka uporabnica našla pravi ritem zase.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
11006 PURPLE

Mini še ne pomeni manj intenzivno, le bolj praktično!

   

Vibrator Beat je zmogljiv pripomoček z 10 funkcijami vibracij, ki omogoča tako zunanje kot notranje igranje. Z mehko diamantno teksturo bo nežno stimuliral vse vaše erogene točke. Zahvaljujoč manjši velikosti pa ga boste lahko diskretno nosili s seboj tudi na potovanjih. Vibrator Beat zagotavlja, da bo vsaka uporabnica našla pravi ritem zase.

Ne glede na to, ali gre za stimulacijo klitorisa ali nožnice, je ta igračka vsestranska. Zahvaljujoč svoji edinstveni obliki se vibrator Beat popolnoma prilega vaši roki in zagotavlja veliko raznolikosti pri uporabi.

Lastnosti izdelka 

  • 6 vibracijskih načinov
  • 4 vibracijski vzorci
  • Praktična manjša velikost
  • Tiho delovanje
  • 100% vodoodporen
  • Primeren za zunanjo in notranjo stimulacijo
  • USB napajanje
Vaginalni orgazem - izziv za mnoge ženske
Glede na raziskave je le približno četrtina vseh anketiranih žensk povedala, da so orgazem dosegle s čisto vaginalno stimulacijo. Jasna večina pa potrebuje stimulacijo klitorisa. Mnoge ženske celo dvomijo, da je povsem možen vrhunec nožnice. Hiter pogled na dejstva: sama nožnica ima bistveno manj živcev, zato ni niti približno tako občutljiva na stimulacijo kot klitoris, ki ima veliko število živčnih končičev. Če poznate svoje telo, poznate tudi svoje spolne želje in občutke.
Nasveti za ženski orgazem
Uživajte v potovanju, ne samo v cilju. Seveda so orgazmi lepi in pomembni, toda seks je še toliko več. Vsak dotik, vsak občutek šteje. Iz tega razloga je pomemben nasvet, da si očistite glavo in odstranite pritisk. Poskusite uživati, namesto da razmišljate. Sproščenost telesa bo vplivala tudi na moč orgazma. Spodbujamo, da svoje telo počasi spoznavate in ugotovite na kakšen dotik reagira in kako. Vibrator Beat je odličen pripomoček tudi za začetnice, saj zaradi majhne velikosti in vsestranske uporabe nudi priložnost, da počasi spoznavate nove občutke - tako zunanje kot notranje. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKARomp
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialSilikon
Dolžina15 cm
Širina3,3 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR ROMP Beat Purple
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki