VIBRATOR ROMP Hype Red

Hype je klasični vibrator s ciljno stimulacijo G točke. Vibrator Hype ima edinstveno, ergonomsko obliko in teksturirano konico, ki vedno najde pravo točko. Izdelan iz izredno mehkega silikona, je Hype primeren tako za notranjo kot tudi zunanjo stimulacijo. Ponuja 10 vibracijskih programov ter tiho delovanje za povsem diskretno igranje. Zahvaljujoč fleksibilnemu telesu pa je vibrator Hype vedno pripravljen, da ustreže vašim željam.
44,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
11004 RED

Hype je klasični vibrator s ciljno stimulacijo G točke.

   

Vibrator Hype ima edinstveno, ergonomsko obliko in teksturirano konico, ki vedno najde pravo točko. Izdelan iz izredno mehkega silikona, je Hype primeren tako za notranjo kot tudi zunanjo stimulacijo. Ponuja 10 vibracijskih programov ter tiho delovanje za povsem diskretno igranje. Zahvaljujoč fleksibilnemu telesu pa je vibrator Hype vedno pripravljen, da ustreže vašim željam.

Ta vibrator G-točke je nekaj posebnega saj ima zaobljeno obliko, posebno mehko konico in upogljivo telo. Hype je vibrator, ki ga lahko uporabljate za stimulacijo G točke ali klitorisa. Šest načinov vibracij vam omogoča, da se sami odločite kako ste razpoloženi. Včasih uživamo v nežni stimulaciji, spet drugič si želimo bolj intenzivne. 

Lastnosti izdelka: 

  • 6 vibracijskih programov
  • 4 vibracijski vzorci
  • USB napajanje
  • Prilagojena oblika za stimulacijo G točke
  • Primeren za zunanjo in notranjo uporabo
  • USB napajanje
  • Tiho delovanje
  • Fleksibilno telo 
  • Mehek in telesu prijazen silikon

Kaj je G točka?

Za obstoj točke G vemo po zaslugi njenega odkritelja dr. Ernsta Gräfenberga. Že leta 1950 je ugotovil, da so ženske nožnične stene opremljene s številnimi erogenimi živčnimi končiči. Tu se nahaja točka G, imenovana tudi območje Gräfenberg ali mesto Gräfenberg.

Kje točno je točka G?

Izraz ''točka'' je pravzaprav napačen. Namesto tega gre za območje vzdolž ženske sečnice, ki se je izkazalo za posebno občutljivo pri pregledih in raziskavah Gräfenberga. Običajno ga najdemo približno štiri do pet centimetrov (približno 2 palca) od vhoda v nožnico. Točko G najdete, če vstavite en ali dva prsta vzdolž sprednje stene nožnice in tam s konicami prstov pritisnete proti trebuhu. Mnoge ženske trdijo, da se točka G počuti kot nekoliko grobo, dvignjeno območje. Ker je vsaka ženska edinstvena, se lahko točka G nahaja tudi neposredno za vhodom v nožnico ali popolnoma znotraj nje. Najlažje boste G točko dosegli s temu namenjenimi vibratorji kot je vibrator Hype. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKARomp
VelikostOd 20 do 30 cm
MaterialSilikon
Dolžina21 cm
Širina3,6 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaOranžna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR ROMP Hype Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki