VIBRATOR Satisfyer Elastic Games Light Green

Odkrijte igro poželenja z vibratorjem Elastic Games znamke Satisfyer. Spoznajte popolnoma nov način igranja z večnamenskim upogljivim vibratorjem za pare ali posameznike. Njegova posebnost je, da se upogiba in ostane v obliki, ki jo potrebujete. Vibrator Elastic Games vam nudi več kot 14 načinov uporabe in ima 2 močna motorja. Motorja deluje neodvisno, ter imata oba 10 funkcij vibracij. Ali boste srednji del upognili narazen in v njem uživali kot obroč za penis ali ga boste uporabili v obliki črke U klasičnega vibratorja za pare, je popolnoma odvisno od vas – od stimulacije zunanjih erogenih con do točke G ali celo analne stimulacije: Z vibratorjem Elastic Games ste pripravljeni na vse.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
40077663

Odkrijte igro poželenja z vibratorjem Elastic Games znamke Satisfyer.

  

Spoznajte popolnoma nov način igranja z večnamenskim upogljivim vibratorjem za pare ali posameznike. Njegova posebnost je, da se upogiba in ostane v obliki, ki jo potrebujete. Vibrator Elastic Games vam nudi več kot 14 načinov uporabe in ima 2 močna motorja. Motorja deluje neodvisno, ter imata oba 10 funkcij vibracij. Ali boste srednji del upognili narazen in v njem uživali kot obroč za penis ali ga boste uporabili v obliki črke U klasičnega vibratorja za pare, je popolnoma odvisno od vas – od stimulacije zunanjih erogenih con do točke G ali celo analne stimulacije: Z vibratorjem Elastic Games ste pripravljeni na vse.

Ta vibrator je primeren za začetnike ali napredne uporabnike. Elastic Games ima zožano obliko, ki je še posebej primerna za masažo G-točke. Druga konica pa je sploščena in strukturirana - s to strukturo se lahko okrepi tudi masaža klitorisa (ali drugih erogenih con). 

Elastic Games ima 2 močna motorja, ki ju lahko upravljate skupaj ali ločeno. Vsak motor ponuja 7 osupljivih vzorcev vibracij, skupaj s 3 dodatnimi intenzivnostmi. 

Lastnosti izdelka: 

  • Izjemno fleksibilen vibrator, ki ostane v poljubnem položaju
  • Primeren za pare ali posameznike
  • Več kot 14 različnih načinov uporabe
  • 2 motorja, ki ju lahko upravljate neodvisno
  • 10 funkcij vibracij: 7 programov, 3 intenzivnosti
  • Telesu varen silikon z gladkim otipom
  • USB napajanje
  • 100% vodoodporen


Poiščite poljubni način uporabe: 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Vibrators
VelikostOd 20 do 30 cm
MaterialSilikon
Dolžina22 cm
Širina3,1 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaZelena
Število motorjev2
Načini vibracij10
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Satisfyer Elastic Games Light Green
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki