VIBRATOR Satisfyer Threesome 3 Pink

Ta trojček brez obžalovanja začini vaše ljubezensko življenje: Satisfyer Threesome 3 ima tri roke, veliko moči in s svojimi intenzivnimi vibracijami pričara rožnata lica – kadar koli želite! Vibrator Threesome 3 ima tri krajše, zaobljene krake za ciljno stimulacijo, ki pa je veliko bolj obsežna. Vibrator lahko uporabljate samostojno ali v paru, saj ponuja vsestransko uporabo na poljubni erogeni coni. Vibrator je izdelan iz svilnatega silikona in je vodoodporen.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4037158
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 34,99 €

Ta trojček brez obžalovanja začini vaše ljubezensko življenje: Satisfyer Threesome 3 ima tri roke, veliko moči in s svojimi intenzivnimi vibracijami pričara rožnata lica – kadar koli želite!

  

Vibrator Threesome 3 ima tri krajše, zaobljene krake za ciljno stimulacijo, ki pa je veliko bolj obsežna. Vibrator lahko uporabljate samostojno ali v paru, saj ponuja vsestransko uporabo na poljubni erogeni coni. Vibrator je izdelan iz svilnatega silikona in je vodoodporen.

Ta gladek vibrator vas bo navdušil s svojo inovativno zasnovo. Threesome ima fleksibilne roke, ki so še posebej zaobljene, tako, da je stimulacija osredotočena tam kjer to želite. Najboljša lastnost pa je, da se roke poljubno upogibajo. 

Ob samostojni stimulaciji bo vaša nožnica stimulirana neverjetno intenzivno, saj je vsaka roka na vibratorju opremljena z močnim motorjem. Tako med uporabo ne boste stimulirali le klitorisa, vendar tudi vaginalne ustnice. Vibracije srednje roke pa je mogoče nadzorovati neodvisno tako, da lahko svoj center užitka dražite ločeno. Na voljo imate izjemna 2 x 12 vibracijskih programov in s tem številne možnosti vročih kombinacij!

  • 3 fleksibilne roke za obsežno, ciljno stimulacijo
  • Upogljiv material za hitro doseganje točke
  • 3 motorji - v vsaki roki en
  • Vsestranska uporaba
  • 2x 12 funkcij vibracij 
  • Svilnato gladki medicinski silikon
  • Primerno za oba spola in pare
  • 100% vodoodporen
  • Magnetni USB polnilec

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Vibrators
Velikost Od 10 do 15 cm
Material Silikon
Dolžina 13,5 cm
Širina 3,7 cm
Sestava Silikon, ABS
Napajanje USB
Primerno za Oba spola
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Pink
Število motorjev 3
Načini vibracij 12 (x2)
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Satisfyer Threesome 3 Pink
Vaša ocena