Zaradi posodobitve plačilnih sistemov Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo z odkupnino na paketomatu. Možen je samo prevzem brez odkupnine.

VIBRATOR Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

Ta diskretni vibrator bo poskrbel za užitke na vsakem koraku. Vibrator Ultra Power Bullet 1 je na voljo v manjši velikosti in je izdelan iz gladkega silikona. Kljub temu, da je majhen pa premore zelo veliko intenzivnost vibracij. Vibrator lahko uporabljate samostojno ali v paru kot dodatno stimulacijo med spolnimi odnosi. Vsekakor pa ne bo nikoli v napoto!
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4009582

Ta diskretni vibrator bo poskrbel za užitke na vsakem koraku.

   

Vibrator Ultra Power Bullet 1 je na voljo v manjši velikosti in je izdelan iz gladkega silikona. Kljub temu, da je majhen pa premore zelo veliko intenzivnost vibracij. Vibrator lahko uporabljate samostojno ali v paru kot dodatno stimulacijo med spolnimi odnosi. Vsekakor pa ne bo nikoli v napoto!

Enostavna uporaba z enim gumbom in manjša velikost je primerna tudi za začetnike, ki šele spoznavajo erotične igračke. Vibrator se lahko uporablja za zunanjo ali notranjo stimulacijo. Njegova zaobljena konica pa bo še posebej dobra tudi za ciljno stimulacijo erogenih con.

  • 12 funkcij vibracij
  • Manjša, diskretna velikost
  • Zaobljeno konica za enostavno draženje
  • Telesu varen silikon
  • Vodoodporen
  • Magnetni USB polnilec

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Vibrators
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialSilikon
Dolžina10 cm
Širina2,2 cm
NapajanjeUSB
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaRdeča
Načini vibracij12
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki