VIBRATOR Satisfyer Vibes Charming Smile

Vsak nasmeh naredi svet lepši, zato je tukaj vibrator Charming Smile s katerim bo še večji. Dobro razpoloženje je za vogalom takoj, ko boste občutili tega očarljivega ljubimca. Njegove zaobljene linije se bodo popolno prilegale vašim intimnim predelom. Vibrator Satisfyer Charming Smile ima zaobljeno konico za intenzivno stimulacijo G točke ter kar 12 različnih funkcij vibracij. 6 razburljiv vzorcev dopolnjuje 6 hitrosti, ki bodo stopnjevale vaše užitke iz nežnega do norega O. Izberite vibrator Charming Smile, ki je ekspert za stimulacijo G točke in široke nasmehe vsake uporabnice, ki ga ima možnost preizkusiti. Ne bo vam žal!
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
9016426

Vsak nasmeh naredi svet lepši, zato je tukaj vibrator Charming Smile s katerim bo še večji.

 

 

Dobro razpoloženje je za vogalom takoj, ko boste občutili tega očarljivega ljubimca. Njegove zaobljene linije se bodo popolno prilegale vašim intimnim predelom. Vibrator Satisfyer Charming Smile ima zaobljeno konico za intenzivno stimulacijo G točke ter kar 12 različnih funkcij vibracij. 6 razburljiv vzorcev dopolnjuje 6 hitrosti, ki bodo stopnjevale vaše užitke iz nežnega do norega O. Izberite vibrator Charming Smile, ki je ekspert za stimulacijo G točke in široke nasmehe vsake uporabnice, ki ga ima možnost preizkusiti. Ne bo vam žal!

Vibrator Charming Smile ima enostavno kontrolno ploščo saj želimo, da se mu v celoti prepustite - Brez razmišljanja. Intuitivne tipke bodo sprožale močne vibracije medtem, ko boste uživale v senzualni masaži G točke. Vibracije so enakomerno razporejene po celotni gredi, saj je pomembno, da jih občutite tako na konici kot tudi spodnjem delu vibratorja. Zahvaljujoč vodotesni zunanjosti pa ga lahko povabite tudi v kopel.

Vibrator ima USB napajanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Vibrators
VelikostOd 15 do 20 cm
MaterialSilikon
Dolžina18,8 cm (vstavljiva 10 cm)
Širina3,2 cm (max 4,5 cm)
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaVijolična
Število motorjev2
Načini vibracij12
StimuliraKlitoris, g točko, nožnico
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Satisfyer Vibes Charming Smile
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki