VIBRATOR Satisfyer Vibes Charming Smile

Vsak nasmeh naredi svet lepši, zato je tukaj vibrator Charming Smile, s katerim bo nasmeh še večji. Dobro razpoloženje je za vogalom takoj, ko boste občutili tega očarljivega ljubimca. Njegove zaobljene linije se bodo popolno prilegale vašim intimnim predelom. Vibrator Satisfyer Charming Smile ima zaobljeno konico za intenzivno stimulacijo G točke ter kar 12 različnih funkcij vibracij. 6 razburljiv vzorcev dopolnjuje 6 hitrosti, ki bodo stopnjevale vaše užitke iz nežnega do norega O. Izberite vibrator Charming Smile, ki je ekspert za stimulacijo G točke in široke nasmehe vsake uporabnice, ki ga ima možnost preizkusiti. Ne bo vam žal!
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
9016426
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 39,99 €

Vsak nasmeh naredi svet lepši, zato je tukaj vibrator Charming Smile, s katerim bo nasmeh še večji.

 

 

Dobro razpoloženje je za vogalom takoj, ko boste občutili tega očarljivega ljubimca. Njegove zaobljene linije se bodo popolno prilegale vašim intimnim predelom. Vibrator Satisfyer Charming Smile ima zaobljeno konico za intenzivno stimulacijo G točke ter kar 12 različnih funkcij vibracij. 6 razburljiv vzorcev dopolnjuje 6 hitrosti, ki bodo stopnjevale vaše užitke iz nežnega do norega O.

Izberite vibrator Charming Smile, ki je ekspert za stimulacijo G točke in široke nasmehe vsake uporabnice, ki ga ima možnost preizkusiti. Ne bo vam žal!

Vibrator Charming Smile ima enostavno kontrolno ploščo za upravljanje vibratorja. Intuitivne tipke bodo sprožale močne vibracije medtem, ko boste uživale v senzualni masaži G točke. Vibracije so enakomerno razporejene po celotni gredi, saj je pomembno, da jih občutite tako na konici kot tudi spodnjem delu vibratorja. Zahvaljujoč vodotesni zunanjosti pa ga lahko povabite tudi v kopel.

Vibrator ima USB napajanje.

STIMULACIJA G TOČKE
Drzna kombinacija gibljivega stebla in ukrivljene konice naredi Charming Smile ultimativnega strokovnjaka za G točko, ki natančno ve, katere gumbe mora pritisniti.

VODOOPOREN
Satisfyer Charming Smile je vodoodporen po IPX7 in ga lahko brezskrbi uporabljaš pod prho ali v kadi. Zaščiten je pred potopitvijo v vodo do globine 1 metra za do 30 minut uporabe.

12 PROGRAMOV VIBRACIJ
Sestavljeno iz 6 intenzivnosti in 6 nebeških ritmov, ki ti dajejo množico kombinacij, ki povzročajo ekstazo. Vibracije so popolnoma razporejene po celotnem steblu, intenzivno stimulirajo tako v konici kot v spodnjem delu.

KOŽI PRIJAZEN SILIKON
Koži prijazen silikon je prijeten na dotik, zelo higieničen in brez trenja ter s pomočjo lubrikanta na vodni osnovi nudi edinstven užitek.


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Vibrators
Velikost Od 15 do 20 cm
Material Silikon
Dolžina 18,8 cm (vstavljiva 10 cm)
Širina 3,2 cm (max 4,5 cm)
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Vijolična
Število motorjev 2
Načini vibracij 12
Stimulira Klitoris, g točko, nožnico
Navodila za uporabo

Navodila za uporabo

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Satisfyer Vibes Charming Smile
Vaša ocena
Top prodajni artikli