VIBRATOR Rabbit Super Sex Rabbit

Ste pripravljeni na super zajčka, ki bo poskrbel za draženje čisto vsake vaše erogene cone? Predstavljamo vam Super Rabbit, ki navdušuje z izgledom in obenem tudi zmogljivostjo. Vibracije, rotacije, ter stimulativne krogljice, bodo poskrbele za neverjetne orgazme, ki jih še niste doživele. Polepšajte si monoton vsakdan in odkrijte nova občutja o katerih ste vedno sanjarile.
Redna cena 24,99 € Akcijska cena 21,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00601
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 22,99 €

Ste pripravljeni na super zajčka, ki bo poskrbel za draženje čisto vsake vaše erogene cone?

 

Predstavljamo vam Super Rabbit, ki navdušuje z izgledom in obenem tudi zmogljivostjo. Vibracije, rotacije, ter stimulativne krogljice, bodo poskrbele za neverjetne orgazme, ki jih še niste doživele. Polepšajte si monoton vsakdan in odkrijte nova občutja o katerih ste vedno sanjarile.

Super Rabbit ne navdušuje samo z zelo dostopno in ugodno ceno, vendar tudi z zmogljivostjo stimulacije večih erogenih con naenkrat.

 

Sestavljen je iz treh ključnih delov, in sicer:

1. Vrteča glavica: Zgornji del vibratorja (glavica), ves čas rotira ter se vrti okrog in okrog. S to fukncijo bo dodatno stimulirala vašo notranjost nožnice.

2. Stimulativne krogljice: Jeklene krogljice znotraj vibratorja se bodo prav tako vrtele med uporabo in s tem priredile tresojoče se dražljaje, ki vas bodo popeljali v ekstazo užitkov.

3. Vibrajoči zajček za klitoris: Posebnost vibrajočega zajčka, ki je izdelan posebej za stimulacijo klitorisa, je, da ima dvojno vibriranje. V čisto zgornjem delu na ušesih, ter na spodnjem delu 'trebuščka' sta nastavljena dva zmogljiva vibratorja, ki bosta zaključila vaše užitke z nevrjetnim orgazmom.

 

Njegovo upravljanje je zelo preprosto, odlikujejo ga sistem MULTI SPEED, s katerim lahko ročno nastavljate vibracije, vse od nežnih dražljajev, do močnih vibracij za zaključek vašega popotovanja, ULTRA STIMULATION, ki je namenjen za ultimativno stimulacijo vseh treh ključnih delov vibratorja, ter EASY TO, ki poudarja enostavno uporabo vibratorja brez neprijetnih komplikacij. Izdelan iz kakovostnih materialov ter vrhunske tehnologije, je Super Rabbit številka ena za vse ljubimke, ki vedo kaj hočejo. Prepustite se svojemu novemu prijatelju, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 23 cm x 3 cm

Baterijski vložek: 3 x AAA (Niso priloženi)

Material TPE
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Rabbit Super Sex Rabbit
Vaša ocena
Top prodajni artikli