VIBRATOR Svakom Amy Violet

Razveselitete se intimnega raziskovanja v družbi vibratorja Svakom Amy. Vibrator Amy je vsestranski pripomoček s katerim boste raziskovali vse od klitorisa do G točke. Njegov rahlo zaobljen dizajn omogoča intenzivno uporabo in dostopanje do najbolj skritih kotičkov. Razveselil vas bo s 5 funkcijami vibracij ter S funkcijo, ki omogoča shranjevanje spomina. Ko boste našli svojo popolno kombinacijo si jo namreč lahko shranite in v prihodnje ponovno podoživite te nore občutke. Vibrator Amy je tih in diskreten pripomoček, saj ceni vašo zasebnost. Izdelan iz kvalitetnega silikona pa bo poskrbel za brezskrbno uporabo z žametnim otipom. Raziskujte v družbi vibratorja Svakom Amy, ki bo izpolnil vaše nagajive želje.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0010

Razveselitete se intimnega raziskovanja v družbi vibratorja Svakom Amy.

 

 

Vibrator Amy je vsestranski pripomoček s katerim boste raziskovali vse od klitorisa do G točke. Njegov rahlo zaobljen dizajn omogoča intenzivno uporabo in dostopanje do najbolj skritih kotičkov. Razveselil vas bo s 5 funkcijami vibracij ter S funkcijo, ki omogoča shranjevanje spomina. Ko boste našli svojo popolno kombinacijo si jo namreč lahko shranite in v prihodnje ponovno podoživite te nore občutke. Vibrator Amy je tih in diskreten pripomoček, saj ceni vašo zasebnost. Izdelan iz kvalitetnega silikona pa bo poskrbel za brezskrbno uporabo z žametnim otipom. Raziskujte v družbi vibratorja Svakom Amy, ki bo izpolnil vaše nagajive želje.

Vibrator Amy je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je povsem varen za telo, prav tako pa tudi za okolje. Amy je opravila EU ROHS certifikat in izpolnjuje EU CE direktivo in direktivo OEEO. Pokrito z mehkim silikonom v vijolični barvi pa krasi srebrna kapica zaradi katere je še bolj elegantna in je prava umetnina.

Napajanje vibratorja poteka preko USB priključka, ki ga prejmete v paketu.

 

Če ste razmišljali kako bi jo uporabili .. Z malo domišljije jo lahko preizkusite na neverjetno veliko načinov..

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svakom
Material Silikon
Dolžina 17 cm
Širina 3 cm
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Svakom Amy Violet
Vaša ocena
Top prodajni artikli