VIBRATOR Svakom Cici

Spoznajte Cici, vašo novo najljubšo erotično igračko! Vibrator Svakom Cici ima čudovit, stilsko dovršen izgled s kovinskim držalom, ki bo očaral vsako žensko. Na prvi pogled klasični vibrator pa vas bo presenetil s fleksibilno glavico, ki jo lahko poljubno upogibate v različne položaje. Privoščite si stimulacijo G točke, ali pa raziskujte še ostale skrite kotičke, ki jih prej niste morale. Z vibratorjem Cici je vse mogoče! Ponuja 5 različnih vibracijskih programov ter 5 ritmov, ki tvorijo kar 25 različnih senzualnih kombinacij. A to še ni vse, vibrator Cici si lahko brezskrbno privoščite tudi v kadi, saj je v celoti vodoodporen. Vse to v diskretni ter tihi podobi, v kateri boste lahko uživale na samem. Z vibratorjem Cici se raziskovanje erogenih con nikoli ne konča.. Edina omejitev je vaša domišljija!
58,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0105

Spoznajte Cici, vašo novo najljubšo erotično igračko!

 

 

Vibrator Svakom Cici ima čudovit, stilsko dovršen izgled s kovinskim držalom, ki bo očaral vsako žensko. Na prvi pogled klasični vibrator pa vas bo presenetil s fleksibilno glavico, ki jo lahko poljubno upogibate v različne položaje. Privoščite si stimulacijo G točke, ali pa raziskujte še ostale skrite kotičke, ki jih prej niste morale. Z vibratorjem Cici je vse mogoče! Ponuja 5 različnih vibracijskih programov ter 5 ritmov, ki tvorijo kar 25 različnih senzualnih kombinacij. A to še ni vse, vibrator Cici si lahko brezskrbno privoščite tudi v kadi, saj je v celoti vodoodporen. Vse to v diskretni ter tihi podobi, v kateri boste lahko uživale na samem. Z vibratorjem Cici se raziskovanje erogenih con nikoli ne konča.. Edina omejitev je vaša domišljija!

 

Cici - Prava akrobatka v postelji!

 

Ena izmed najbolj pomembnih stvari, ki ločuje Cici od ostalih vibratorjev je prav njena fleksibilna konica. Ste naveličane nerodnih položajev roke med uporabo? Si želite bolj intenzivno in hitro dostopati do željene točke? Prav upogljiva glavica omogoča to! Upognite jo lahko do kota 90 stopinj ali več in dostopajte do poljubne točke v trenutku! 

 


25 kombinacij in sto vzdihljajev!


5 hitrosti x 5 ritmov je 25 kombinacij! Vibrator Cici vam ponuja več načinov raziskovanja, da bo z njo vedno zanimivo. Kljub temu, da ima manjšo velikost, pa v sebi skriva močan vibracijski motor, ki bo zadovoljil še tako zahtevne želje. 5 različnih intenzivnosti bo pričaralo vse od nežnih do močnih vibracij, ki vas bodo vedno popeljale do vrhunca. 

Kljub moči pa ima vibrator posebno tiho oblikovano ogrodje, ki omogoča popolno diskretnost med uporabo. 

 

 

- Flesksibilna glavica, ki jo lahko upogibate v poljubne kote

- Rebrasti detajl na vrhu glavice za povečanje občutkov

- Majhen, praktičen pripomoček enostaven za potovanja

- Upravljanje z enim gumbom, zelo enostavno

- Eleganten in prestižen dizajn za uporabnice, ki cenijo estetiko

- Telesu in okolju prijazen medicinski silikon s prijetnim otipom

- Tih in diskreten

- USB polnjenje

- 100% vodoodporen

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svakom
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 18,2 cm x 2,5 cm

Napajanje: USB

Material Medicinski silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Svakom Cici
Vaša ocena
Top prodajni artikli