VIBRATOR Tiger G5 Black Line

Tukaj je eden najbolj prodajanih Fun Factory vibratorjev. Vibrator Tiger G5 je na voljo v sofisticirani črni podobi in je pripravljen na stimulacijo najbolj vročih točk. Tih, a obenem zelo močan motor, vam poleg klasičnih 12 funkcij vibracij, omogoča tudi intuitivno krmiljenje s QuickStop funkcijo, ki v trenutku ustavi vibracije. Vibrator Tiger G5 je ergonomsko zaobljen z namenom, da stimulira G točko, lahko pa tudi prostato. Unisex dizajn je namreč namenjen obema spoloma. Izdelan iz žametnega medicinskega silikona, pa bo poskrbel tako za varnost kakor tudi prijetno uporabo. Skočite v objem elegantnega ljubimca, ki nikoli ne razočara.
98,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN1131808

Tukaj je eden najbolj prodajanih Fun Factory vibratorjev.

 

Vibrator Tiger G5 je na voljo v sofisticirani črni podobi in je pripravljen na stimulacijo najbolj vročih točk. Tih, a obenem zelo močan motor, vam poleg klasičnih 12 funkcij vibracij, omogoča tudi intuitivno krmiljenje s QuickStop funkcijo, ki v trenutku ustavi vibracije. Vibrator Tiger G5 je ergonomsko zaobljen z namenom, da stimulira G točko, lahko pa tudi prostato. Unisex dizajn je namreč namenjen obema spoloma. Izdelan iz žametnega medicinskega silikona, pa bo poskrbel tako za varnost kakor tudi prijetno uporabo. Skočite v objem elegantnega ljubimca, ki nikoli ne razočara.

 

 

Vibrator Tiger G5 je tukaj za vse z bolj elegantnim okusom za erotične pripomočke. Žametno črno teksturo krasijo rebrasti grebeni za povsem nove erotične senzacije. Masirajte vašo G točko ali pa prostato s posebno zaobljeno glavico.

 

-> Eleganten izgled z mnogimi silikonskimi grebeni za dodatno stimulacijo.

-> Unisex dizajn - Namenjen tako za stimulacijo G točke kot tudi prostate.

-> 6 hitrosti in 6 funkcij vibracij.

-> FlexiFun tehnologija – Premika se z vašim gibanjem.

-> QuickStop tehnologija – Hitra ustavitev vibracij.

-> TravelLock tehnologija – Brez zadrege na potovanjih, vibrator lahko zaklenete.

-> Veliko mokrih užitkov saj je v celoti vodotesen.

-> Analna in vaginalna zabava.

-> Napajanje baterij v pripomočku – USB kabel priložen.

-> Oblikovan in izdelav v Nemčiji.

 

Ocena izdelka

 

www.thosecreamypeaches.com

 

Vibrator, klasičen vibrator. Joj, ne. To mi nikoli ni šlo, po vseh mojih preteklih izkušnjah so vibratorji končali na mojem ščegetavčku. Čeprav sem vmes že preizkusila rabbit vibratorje in ugotovila, da moja G-točka obstaja, po kakršnikoli definiciji že, nad tem primerkom nisem bila najbolj navdušena.

Ko sem sedela za mizo in pregledovala podarjene igrače, eno za drugo, me je ta najbolj privlačil. Čudno. Nimam pojma, če je bilo to zaradi strahu ali zaradi tega, ker je bil velik, črn, naguban in z rdečim kablom za polnjenje. Nekaj novega in hkrati, po barvi sodeč, naslednik mojega prvega vibratorja. 

Ker ima obliko klasičnega vibratorja, sem se ga nekaj časa izogibala. Spraševala sem se enako kot pri vseh drugih. Kaj, če ne bo učinka, kaj, če ne doseže tistega, za kar ga oglašujejo? Kaj, če izgubim dolgo iskano in končno najdeno G-točko? Take in podobne neumne skrbi so mi rojile po glavi. Vsa vprašanja so se razblinila, ko sem se potopila v podroben opis izdelka na spletni strani Svet erotike. Najbolj me je prevzel podatek, da se vibrator lahko zaklene. Revolucija! Končno igrača, ki jo lahko potisnem na dno kovčka ali torbice in se izognem neprijetnemu brenčanju in preklinjanju same sebe, zakaj hudiča nisem pustila, da se doma vibrator popolnoma izprazni. Vibrator Tiger G5 Black Line ima tako rekoč airplane mode.

Po drugi strani pa je gumb za vklop in izklop izjemno nežen in hitro odziven (QuickStop funkcija). Prva igrača, ki ne vzame petih sekund užitka za to, da jo lahko prižgem ali ugasnem po dolgem orgazmu. Vedno sem se počutila nekoliko nelagodno, ko je igrača še kar močno vibrirala še po orgazmu, ker nisem našla gumba za izklop ali pa ker sem ga morala držati in držati in držati, preden se je igrača končno ugasnila in mi dovolila več kot potrebno ohlajanje. Poleg gumba za vklop in izklop sta na ročaju igrače še gumba za uravnavanje vibracij in izbiro vzorcev, plus in minus. Za razliko od ostalih vibratorjev nudi 6 intenzivnosti vibracij in šest klasičnih vzorcev. 

Kako noro dober občutek. Če sem se na začetku spraševala, zakaj ima kratek izrastek na korenu, sem med uporabo dobila odgovor. Vibrator je izjemno upogljiv in ko ga nekoliko ukrivite, ta tako imenovani izrastek pritisne na ščegetavček. Tako v eni igrači dobite dve – klasični vibrator in rabbit vibrator. In sama lahko izbereš kako ga boš uporabila. Jaz sem preizkusila obe možnosti. Seveda sem ga v prvo ukrivila in občutek je bil odličen. Brez bolečin v notranjosti, saj so pritiski izjemno nežni tudi pri najmočnejši intenzivnosti vibracij.

Še zdaj ga najraje uporabim med prhanjem, ker je neslišen. Prav tako ga lahko brez težav uporabljate v leže, v sede, stoje ali kleče. Čeprav je bil moj namen, da ga pod tušem uporabim stoje, me je zaradi šibkih nog položilo na kolena in potem ob močnem orgazmu vrglo na rit. Preizkušeno, uporabite ga lahko v vseh položajih. Nežno zaprede in na koncu zarjovi, kot pravi tiger. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fun Factory
Dodatno

Velikost: 22,5 cm x 4 cm

Polnjenje: Click in Charge polnilec priložen

Material Medicinski silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Tiger G5 Black Line
Vaša ocena
Top prodajni artikli