VIBRATOR Tornado Mini

Kako primerno ime za vibrator, ki bo s svojim brnenjem povzročil ravno to - orgazmični tornado! Temu so namenjene prav vse njegove linije. Površina, ki jo ustvarjajo je namreč nebeško stimulativna, kot tudi njegovo vibriranje.
27,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E24860

Kako primerno ime za vibrator, ki bo s svojim brnenjem povzročil ravno to - orgazmični tornado!

 

Temu so namenjene prav vse njegove linije. Površina, ki jo ustvarjajo je namreč nebeško stimulativna, kot tudi njegovo vibriranje.Tornado Mini pozna 8 različnih funkcij, med katerimi krmarite preko gumba na njegovem vznožju. Proizvajalec je torej pri oblikovanju pazil na visoko stopnjo ergonimije ter jo smelo dopolnil še s kvalitetnim in mehkim materialom. Pripomoček je tako izdelan iz medicinskega silikona, katerega kvaliteti sta poleg že omenjene mehkobe še hipoalergenost ter visoka stopnja higiene. Poleg vsega tega pa vibrator odlikuje tudi šepetajoče tiho delovanje.

Za popolne užitke ob uporabi vibratorja priporočamo kvaliteten lubrikant na vodni osnovi.

 

ADRIEN LASTIC

Adrien Lastic ponuja linijo izdelkov, ki jih krasi dizajn stopajoč s korakom časa. Vsi izdelki se ponašajo z živimi, oči božajočimi barvami in želijo osvojiti srca ter telesa najširših skupin njihovih uporabnikov ter uporabnic. Pri tem se ne ozirajo na tabuje, temveč jih vedno znova spodkopljejo, kot si to zaslužijo, saj želijo pri Adrienu v dandanašnjik vnesti visoko mero nebranjenega užitka, ki izhaja iz najrazličnejših oblik seksualnih ter erotičnih poigravanj - proizvajalčevo načelo je pričaranje zdravega in zabavnega načina življenja vsaki izmed njegovih cenjenih strank.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAdrien Lastic
VelikostOd 10 do 15 cm
Dodatno

Velikost: 14,6 x 3,6

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Tornado Mini
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki