VIBRATOR Versa Multi Purpose Flexible

Užitek je zelo blizu vas, tukaj je najbolj upogljiva igračka kar ste jih kdaj spoznali! Vrhunski vibrator Versa ima izjemno inovativno zasnovo, saj se lahko pohvali z v celoti fleksibilnim telesom, ki ga lahko upogibate v vse smeri. Začinite dogajanje v spalnici z pripomočkom, ki ga lahko uporabljate samostojno ali v paru.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10371

Užitek je zelo blizu vas, tukaj je najbolj upogljiva igračka kar ste jih kdaj spoznali!

 

Vrhunski vibrator Versa ima izjemno inovativno zasnovo, saj se lahko pohvali z v celoti fleksibilnim telesom, ki ga lahko upogibate v vse smeri. Začinite dogajanje v spalnici z pripomočkom, ki ga lahko uporabljate samostojno ali v paru. Zahvaljujoč visoko kvalitetnemu silikonu, je njegova tekstura prijetno svilnata in gladka. Zaradi upogljivosti vam vibrator Versa ponuja neomejeno možnosti uporabe, vse od klasične, stimulacije G točke ter klitorisa, do souporabe med odnosi s partnerjem. Med uporabo boste lahko izbirali med 10 programi vibracij, ki jih boste občutili po celotni dolžini vibratorja. Privoščite si ga lahko tudi v romantični kopeli, vibrator je v celoti vodoodporen.

Vibrator Versa je revolucionarno odkritje, saj v enem izdelku združuje vse vrste erotičnih pripomočkov. Želite stimulacijo G točke? On jo ima! Mogoče tudi klitorisa? Dobite! Si ga zaželite med spolnimi odnosi? Ni problema! Vibrator Versa lahko ergonomsko oblikujete, da bo primeren prav za vse položaje, ki si jih zaželite!

 

  • 101 način uporabe
  • Telesu prijazen medicinski silikon
  • 4 hitrosti vibriranja, 6 programov
  • 100% vodoodporen
  • Možnost souporabe s partnerjem
  • V celoti upogljivo telo
  • Hitro USB polnjenje


Načini uporabe 

Načinov uporabe je nešteto, edina omejitev je vaša domišljija. Vibrator lahko uporabljate klasično v ravni poziciji, ga rahlo prepognete, da dosežete še vašo G točko, ga prepognete na polovico in uživate v stimulaciji klitorisa. Vibrator si lahko privoščita tudi skupaj, in to kar med spolnimi odnosi. Prav zaradi svoje ploščate oblike, vaju nebo motil med odnosi, vendar bo obema pričaral edinstvene občutke. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALoving Joy
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 19,2 cm x 2,2 cm

Napajanje: USB

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Versa Multi Purpose Flexible
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki