VIBRATOR Fun Factory Volta Pink

Privoščite si ga na klitorisu, bradavičkah ali penisu.. Vibrator Volta je vsestranski pripomoček za vse, ki obožujejo erotično raziskovanje! Igriva oblika z gibljivimi konicami omogoča igre brez meja med rjuhami. Vibrator Volta je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona, in ga na dnu sestavlja kovinsko držalo s katerim bo uporaba še bolj enostavna. Popestrite svoje spolno življenje z dinamičnim vibratorjem, ki je namenjen tako ženskam kakor tudi moškim. Vibrator Volta omogoča 6 hitrosti vibracij v kombinaciji s 6 različnimi ritmi. Premikajoče konice povečajo občutljivost in stimulacijo intimnih predelov kar vas bo popeljalo v ekstazo! Privoščite si noro dogodivščino, ki bo še posebej razburljiva tudi v paru.
98,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN1141064

Privoščite si ga na klitorisu, bradavičkah ali penisu.. Vibrator Volta je vsestranski pripomoček za vse, ki obožujejo erotično raziskovanje!

 

 

Igriva oblika z gibljivimi konicami omogoča igre brez meja med rjuhami. Vibrator Volta je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona, in ga na dnu sestavlja kovinsko držalo s katerim bo uporaba še bolj enostavna. Popestrite svoje spolno življenje z dinamičnim vibratorjem, ki je namenjen tako ženskam kakor tudi moškim. Vibrator Volta omogoča 6 hitrosti vibracij v kombinaciji s 6 različnimi ritmi. Premikajoče konice povečajo občutljivost in stimulacijo intimnih predelov kar vas bo popeljalo v ekstazo! Privoščite si noro dogodivščino, ki bo še posebej razburljiva tudi v paru.

 

... Načinov uporabe je mnogo .. 

 

  • Stimulacija s konicami: Gibljiva jezička popolno objameta klitoris in nudita intenzivno stimulacijo. Zaradi poudarjenih konic lahko lažje dostopate tudi do najbolj skritih kotičkov. 
  • Raztegnjeni konici: Pokrijte svoje vroče točke z vibracijami! Eno konico postavite na klitoris, drugo pa proti vaginalni odprtini. Vibracije bodo zajele celotne intimne predele. Vroče bo!
  • Delite ga s partnerjem: Postavite konici na obe strani gredi penisa in uporabljajte vibrator Volta kot stimulator - Čaka ga najboljši oralni seks do sedaj!

 

 

-> Edinstvena oblika za stimulacijo različnih erogenih con.

-> Poudarjene konice, ki se premikajo 

-> Stimulacija klitorisa, prsi ali penisa v enem pripomočku.

-> 6 hitrosti vibracij in 6 ritmov za popolno prilagoditev.

-> 100 % vodoodporen za mokre užitke.

-> Vrhunski medicinski silikon prijetnega otipa.

-> Ergonomsko oblikovano držalo za enostavno uporabo.

-> 'Click & Charge' magnetni polnilec za polnjenje.

-> Oblikovano in izdelano v Nemčiji.

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFun Factory
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 18,9 cm x 4,7 cm

Baterijski vložek: Možnost napajanja z magnetnim 'Click & Charge' polnilcem

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Fun Factory Volta Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli