VIBRATOR We-Vibe Gala

Zakaj bi uživali v eni, ko lahko uživate v dveh.. Vibrator We-Vibe Gala vas bo razvajal dvojno! Spoznajte mini ergonomsko oblikovan vibrator, ki vas bo popeljal po poti užitka z dvema nagajivima konicama. Vsaka konica vibrira posamično, a v paru ustvarja neverjetno čarovnijo občutkov. Vibrator We-Vibe Gala vas bo razvajal z 10 intenzivnostmi vibracij ter pametnim načinom, ki omogoča upravljanje preko aplikacije. Izberite pametno igračko, ki bo mislila samo na vaše užitke!
Redna cena 129,00 € Akcijska cena 77,40 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10014 PINK

Zakaj bi uživali v eni, ko lahko uživate v dveh..

 

Vibrator We-Vibe Gala vas bo razvajal dvojno! Spoznajte mini ergonomsko oblikovan vibrator, ki vas bo popeljal po poti užitka z dvema nagajivima konicama. Vsaka konica vibrira posamično, a v paru ustvarja neverjetno čarovnijo občutkov. Vibrator We-Vibe Gala vas bo razvajal z 10 intenzivnostmi vibracij ter pametnim načinom, ki omogoča upravljanje preko aplikacije. Izberite pametno igračko, ki bo mislila samo na vaše užitke!

 

 

Močne in globoke vibracije

Vibrator Gala kljub svoji majhni velikosti proizvaja močne vibracije. Vsaka konica ima svoj individualni vibracijski motor, saj tako omogoča bolj močno in precizno stimulacijo.

Upravljanje s 3 gumbi

Da bo uporaba čimbolj enostavna, poskrbijo 3 gumbki na ohišju s katerimi boste enostavno upravljali z vibratorjem. Raziskovali boste lahko med 10 intenzivnostmi vibracij.

Vodoodpornost

Vibrator Gala je 100% vodotesen in si ga lahko brez skrbi privoščite tudi med tuširanjem in v kopeli. Prav tako pa vam to olajša čiščenje izdelka.

USB napajanje

Vibrator Gala ne potrebuje baterijskih vložkov, vendar ima napajanje preko USB priključka. Po polnjenju vam omogoča najmanj 2 uri neprekinjenih užitkov. Ko bo počasi izgubljala moč pa vas bo predhodno opozorila s svetlobnimi znaki.

We-Connect – Poveži se kjerkoli

Najbolj pametna lastnost vibratorja Gala pa je delovanje preko We-Connect aplikacije na vašem pametnem telefonu. We-Connect je brezplačna aplikacija preko katere se lahko povežete s svojim pripomočkom in ga upravljate s pomočjo telefona. Zakaj je to tako vabljivo? Ker s pomočjo aplikacije pridete do še več različnih vrst uporabe, ter nagajivih funkcij. Prav tako pa lahko nadzor prepustite tudi partnerju.. Tudi, če je daleč stran!

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA We-Vibe
Material Silikon
Dolžina 11,6 cm
Širina 5,7 cm
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR We-Vibe Gala
Vaša ocena
Top prodajni artikli