VIBRATOR ZA PARE Pretty Love Algernon

Čas je za senzualne užitke – V DVOJE! Tukaj je vibrator, ki je namenjen za oba partnerja. Vibrator za pare Algernon je ergonomsko oblikovan pripomoček v obliki črke C, ki ga boste lahko uporabljali kar med odnosi. Vibrator ima priložen praktični daljinski upravljalnik s katerim boste lahko preizkušali 12 funkcij vibracij, in to kar na daljavo. Vibrator je izdelan iz kvalitetnega silikona in ima posebno oblikovano obliko, ki ne bo moteča. Ravno nasprotno, še posebej orgazmična!
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01112

Čas je za senzualne užitke – V DVOJE!

 

Tukaj je vibrator, ki je namenjen za oba partnerja. Vibrator za pare Algernon je ergonomsko oblikovan pripomoček v obliki črke C, ki ga boste lahko uporabljali kar med odnosi. Vibrator ima priložen praktični daljinski upravljalnik s katerim boste lahko preizkušali 12 funkcij vibracij, in to kar na daljavo. Vibrator je izdelan iz kvalitetnega silikona in ima posebno oblikovano obliko, ki ne bo moteča. Ravno nasprotno, še posebej orgazmična!

En delček je namenjen stimulaciji klitorisa, drugi pa G točke. Vibrator za pare Algernon vaju bo dražil kar med spolnimi odnosi. Da bodo vajini odnosi še bolj razburljivi pa boste lahko izbrali med različnimi vrstami naraščanja, stopnjevanja in pulziranja.

Vibrator Algernon ima napajanje preko USB-ja, daljinski upravljalnik pa en baterijski vložek.

Za popolne užitke vsekakor priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 9,6 cm x 3 cm

Napajanje: USB (Vibrator), 1 x AAA (Daljinec)

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR ZA PARE Pretty Love Algernon
Vaša ocena
Top prodajni artikli