VIBRATOR ZA PARE Pretty Love Bernie

Za vse zaljubljene je tukaj vibrator, ki vaju bo še bolj povezal. Vibrator za pare Bernie je oblikovan tako, da ga bosta lahko uporabljala kar med odnosi. Fleksibilen dizajn se bo popolnoma prilegal vašim intimnim predelom medtem, ko boste občutili žametno teksturo silikona. S priloženim daljinskim upravljalnikom boste lahko na daljavo izbirali med kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Vibrator za pare Bernie poskrbi, da vam ne bo nikoli dolgčas v spalnici!
Redna cena 69,99 € Akcijska cena 59,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01089
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 69,99 €

Za vse zaljubljene je tukaj vibrator, ki vaju bo še bolj povezal.

 

Vibrator za pare Bernie je oblikovan tako, da ga bosta lahko uporabljala kar med odnosi. Fleksibilen dizajn se bo popolnoma prilegal vašim intimnim predelom medtem, ko boste občutili žametno teksturo silikona. S priloženim daljinskim upravljalnikom boste lahko na daljavo izbirali med kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Vibrator za pare Bernie poskrbi, da vam ne bo nikoli dolgčas v spalnici!

Ena konica na klitorisu in druga v nožnici, vibrator za pare Bernie bo poskrbel za oba partnerja. Močni tresljaji vaju bodo dražili medtem, ko se bosta prepustila skupnim strastem. Vibrator Bernie med odnosi ne bo moteč, ravno nasprotno zelo stimulativen za njega in njo.

Posamičen vibrator ima USB napajanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2022
Dodatno

Velikost: 9,5 cm x 2,8 cm

Napajanje: USB (Vibrator), 2 x AAA baterijska vložka (Daljinec, Nista priložena)

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR ZA PARE Pretty Love Bernie
Vaša ocena
Top prodajni artikli