VIBRATOR ZA PARE Partner Double Joy (Black)

Tukaj je težko pričakovani vibrator za pare Double Joy! Double Joy je vibrator z ergonomskim dizajnom v obliki črke U, ki je namenjen uporabi v paru oziroma kar med spolnimi odnosi. Z raznolikimi vibracijskimi programi bo sočasno dražil klitoris, G točko in penis. A to še ni vse, vibrator za pare Double Joy je kompatibilen s Satisfyer aplikacijo, ki si jo lahko naložite na svoj pametni telefon. Preko aplikacije pa boste odkrivali zelo zanimive funkcije, vse od samostojnih vzorcev vibracij, pretvornika zvoka v vibracije in povezovanja na daljavo z video chatom. Oblikujte lastne vibracije in uživajte v neverjetnih občutkih.
39,99 €

Zaloga:

Ni na zalogi 7 dni

Rok dobave:

7 dni
SKU
SATISFY167

Tukaj je težko pričakovani vibrator za pare Double Joy!

  

Double Joy je vibrator z ergonomskim dizajnom v obliki črke U, ki je namenjen uporabi v paru oziroma kar med spolnimi odnosi. Z raznolikimi vibracijskimi programi bo sočasno dražil klitoris, G točko in penis. A to še ni vse, vibrator za pare Double Joy je kompatibilen s Satisfyer aplikacijo, ki si jo lahko naložite na svoj pametni telefon. Preko aplikacije pa boste odkrivali zelo zanimive funkcije, vse od samostojnih vzorcev vibracij, pretvornika zvoka v vibracije in povezovanja na daljavo z video chatom. Oblikujte lastne vibracije in uživajte v neverjetnih občutkih.

Vibrator Double Joy je zasnovan tako, da stimulira znotraj in zunaj - oba partnerja. Manjši del boste vstavili v nožnico, večjega pa položili na klitoris. Vibrator bo tako obenem stimuliral klitoris, G točko in penis. Poleg tega pa bo moškemu dodal tudi večji občutek tesnosti. 

Za odkrivanje dodatnih funkcij vibracij uporabite brezplačno Satisfyer Connect aplikacijo, ki si jo lahko naložite na Android ali Apple telefon in tablični računalnik (+ Apple Watch). Oblikujte lastne vibracije in jih delite z drugimi uporabniki po vsem svetu. Z mikrofonom mobilnega telefona pretvorite zunanji hrup v vibracije. Doživite vibracije v ritmu svojega seznama predvajanja v Spotifyu ali drugih medijskih storitvah. Uporabite mobilni telefon prek Bluetootha ali interneta kot daljinski upravljalnik za druge uporabnike.

    

  • Vibrator v obliki črke U za uporabo v paru
  • 2 močna vibracijska motorja
  • 10 funkcij vibracij
  • USB napajanje
  • 100% vodoodporen
  • Koži prijazen silikon
  • Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo v iOS in Android
  • Neskončna raznolikost programov v aplikaciji
    
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer
MaterialMedicinski silikon
Dolžina7,8 cm
Širina3,4 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaPare
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR ZA PARE Partner Double Joy (Black)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki