VIBRATOR ZA PARE Partner Double Joy (Violet)

Skupni užitki so lahko še bolj zabavni, uporabita vibrator za pare Double Joy! Ergonomska oblika črke U je namenjena sočasni stimulacija klitorisa, G točke in penisa, in to na prav poseben vznemirljiv način. Vibrator za pare Double Joy ima dva močna vibracijska motorja zato boste njegove tresljaje občutili po celotni površini pripomočka. S pomočjo aplikacije na pametnem telefonu pa bodo te še bolj zabavne! Vibrator za pare Double Joy ima popolnoma prilagodljivo obliko in je v celoti vodoodporen. Uporabite ga med spolnimi odnosi. Zaupajte nam, ne bo moteč, ravno nasprotno - ekstra orgazmičen!
39,99 €

Zaloga:

Ni na zalogi 7 dni

Rok dobave:

7 dni
SKU
SATISFY168

Skupni užitki so lahko še bolj zabavni, uporabita vibrator za pare Double Joy!

   

Ergonomska oblika črke U je namenjena sočasni stimulacija klitorisa, G točke in penisa, in to na prav poseben vznemirljiv način. Vibrator za pare Double Joy ima dva močna vibracijska motorja zato boste njegove tresljaje občutili po celotni površini pripomočka. S pomočjo aplikacije na pametnem telefonu pa bodo te še bolj zabavne! Vibrator za pare Double Joy ima popolnoma prilagodljivo obliko in je v celoti vodoodporen. Uporabite ga med spolnimi odnosi. Zaupajte nam, ne bo moteč, ravno nasprotno - ekstra orgazmičen!

Vibrator Double Joy je zasnovan tako, da stimulira znotraj in zunaj - oba partnerja. Manjši del boste vstavili v nožnico, večjega pa položili na klitoris. Vibrator bo tako obenem stimuliral klitoris, G točko in penis. Poleg tega pa bo moškemu dodal tudi večji občutek tesnosti. 

Za odkrivanje dodatnih funkcij vibracij uporabite brezplačno Satisfyer Connect aplikacijo, ki si jo lahko naložite na Android ali Apple telefon in tablični računalnik (+ Apple Watch). Oblikujte lastne vibracije in jih delite z drugimi uporabniki po vsem svetu. Z mikrofonom mobilnega telefona pretvorite zunanji hrup v vibracije. Doživite vibracije v ritmu svojega seznama predvajanja v Spotifyu ali drugih medijskih storitvah. Uporabite mobilni telefon prek Bluetootha ali interneta kot daljinski upravljalnik za druge uporabnike.

     

  • Vibrator v obliki črke U za uporabo v paru
  • 2 močna vibracijska motorja
  • 10 funkcij vibracij
  • USB napajanje
  • 100% vodoodporen
  • Koži prijazen silikon
  • Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo v iOS in Android
  • Neskončna raznolikost programov v aplikaciji
    
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer
MaterialMedicinski silikon
Dolžina7,8 cm
Širina3,4 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaPare
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR ZA PARE Partner Double Joy (Violet)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki