Product was successfully added to your shopping cart.
  • EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2 EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2
  • EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2 EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2
  • EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2 EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2
  • EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2 EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2

EREKCIJSKI OBROČEK Laid P.2 (47 mm)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Naj bo vaše spolno življenje popolno s tem priljubljenim moškim pripomočkom. Erekcijski obroček Laid P.2 je oblikovan tako, da ga namestite okoli penisa ali mod. S svojim ergonomsko oblikovanim dizajnom bo prispeval h bolj popolni erekciji ter vzdržljivosti v spalnici. Obroček Laid P.2 ima vsestranski dizajn s poudarjeno konico, ki jo lahko obračate v vse smeri in tako dosežete različne vrste stimulacije. Lahko si ga privoščite sami z draženjem perineuma (območje med modi in anusom) ali pa za stimulacijo klitorisa vaše ljubimke.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

27,95 €

Opis izdelka

Naj bo vaše spolno življenje popolno s tem priljubljenim moškim pripomočkom.

 

Erekcijski obroček Laid P.2 je oblikovan tako, da ga namestite okoli penisa ali mod. S svojim ergonomsko oblikovanim dizajnom bo prispeval h bolj popolni erekciji ter vzdržljivosti v spalnici. Obroček Laid P.2 ima vsestranski dizajn s poudarjeno konico, ki jo lahko obračate v vse smeri in tako dosežete različne vrste stimulacije. Lahko si ga privoščite sami z draženjem perineuma (območje med modi in anusom) ali pa za stimulacijo klitorisa vaše ljubimke.

Podaljšek (rep) je oblikovan pod kotom 61 stopinj, da masira erektilno tkivo za testise in se med spolnimi odnosi nežno potiska proti pernieumu (območju med modi in anusom). Vmes pa s tem proizvaja stimulacijo ob kateri bo vaša erekcija še močnejša. Oborlek Laid P.2 ima sofisticiran dizajn in je izdelan iz telesu prijaznega silikona. 

Dodatne informacije

SKU E22125
Proizvajalec Laid
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki