Product was successfully added to your shopping cart.

Leten masturbatorji 

Leten masturbatorji so visoko tehnološko napredni pripomočki za moške. Masturbatorje se uporablja elektronsko in imajo kvalitetno oblikovane vložke iz medicinskega silikona. Njihovi izdelki med drugimi vključujejo funkcijo segrevanja, hlajenja in glasovnih vzdihljajev. Prav tako pa tudi različne programe vibracij. Leten masturbatorji so nova generacija erotičnih pripomočkov in prihodnost v oblikovanju moških izdelkov.

 

Leten masturbatorji

Set Descending Direction

   

Izdelkov 8

 1. MASTURBATOR Leten Future Pro MASTURBATOR Leten Future Pro
  -10%

  MASTURBATOR Leten Future Pro

  Vstopite v korak s časom z masturbatorjem prihodnosti - Leten Future Pro! Ta futuristični pripomoček za moške prinaša neverjetne funkcije s katerimi bo vaša solo igra vedno nekaj posebnega. To je najzmogljivejši Leten masturbator obrožen z dvojnim vztrajnikom, velikanskim motorjem z batnim pogonom in valjem, ki ga pogaja dvojna sila z izjemno hitrim potiskom - To je pravi seks stroj! Masturbator ponuja neverjetne možnosti masaže penisa z 10 funkcijam in hitrostim vibracij, 10 funkcijam zračnih blazin s tesnenjem, različnimi glasovi, ki vzdihujejo, segrevanjem,.. In še in še.. Masturbator Future Pro je eden najbolj tehnološko naprednih pripomočkov za moške na tržišču. In sedaj je lahko tudi vaš!

  cena: 199,99 €

  AKCIJA 179,99 €

 2. MASTURBATOR Leten SM350 MASTURBATOR Leten SM350
  -10%

  MASTURBATOR Leten SM350

  Tukaj je masturbator Leten SM350, ki prihaja iz nagrajene linije najboljših moških masturbatorjev - Sedaj pa lahko razveseljuje tudi vas! Masturbator Leten SM350 prinaša inovativno oblikovan dizajn s futurističnimi linijami ob katerih boste doživeli najboljše orgazme. Trdna zunanjost nudi odličen oprijem medtem, ko se boste predajali mehkim notranjim teksturam in jezičkom, ki na las spominjajo na občutek pravega globokega grla. Da bo vse skupaj še bolj naravno, pa bodo poskrbeli tudi nežni vzdihljaji, ki jih lahko vklopite s funkcijo dodajanja glasu, za dodatno vročico pa še funckijo segrevanja. Masturbator SM350 vključuje 3 hitrosti vibracij, 7 programov in kar 10 turbo tresljajev, ki vas popeljejo do najbolj eksplozivnih orgazmov. Doživite osupljiv realizem v občutkih in svojega prijatelja odpeljite na najboljšo masturbacijsko izkušnjo v življenju!

  cena: 84,99 €

  AKCIJA 76,49 €

 3. MASTURBATOR Leten SM360 MASTURBATOR Leten SM360
  -10%

  MASTURBATOR Leten SM360

  Pripravite se na realistično izkušnjo, ki bo spremenila vašo solo igro! Masturbator SM360 je še en vrhunski pripomoček iz linije nagrajenih masturbatorjev Leten, ki vključuje razburljive funkcije masaže penisa. Svojega prijatelja boste lahko razvajali s 3 hitrostmi vibracij in 7 programi ter realistično oblikovanimi ustnicami, ki vas bodo pričakale ne vhodu. Notranji rokav masturbatorja vključuje teksture, ki dražijo vaše čute in omogočajo občutek naravnih odnosov. Masturbator ima poleg vsega tudi funkcijo vzdihovanja - Kot, da bi bili čisto s pravo žensko! Za dodatno vznemirjenje pa poskrbi še možnost sesanja in napihovanja. Neverjetni izdelek s katerim ne boste nikoli več prikrajšani spolnih odnosov. Solo igra kot prava igra!

  cena: 79,99 €

  AKCIJA 71,99 €

 4. MASTURBATOR Leten SM370 MASTURBATOR Leten SM370
  -10%

  MASTURBATOR Leten SM370

  Občutite teleskopski masturbator, ki vas bo popeljal na višjo raven erotičnih občutkov. Masturbator Leten SM370 ponuja 5 programov vibracij in 5 različnih hitrosti skupaj z vlečnim in vrtečim gibanjem. Prav zaradi nenehnega pomikanja levo in desno ter gor in dol, masturbator SM370 proizvaja eksplozivno masažo penisa ob kateri ne boste morali zadrževati orgazmov. Za piko na i pa vas bo podražil še vzburljiv zvok stokanja, ki ga lahko poljubno vklopite. Pripomoček ima odstranljiv notranji rokav, izdelan iz mehkega in telesu prijaznega silikona, ki poskrbi za higieno po uporabi. Pripravite se na vrhunsko izkušnjo brez primere!

  cena: 119,99 €

  AKCIJA 107,99 €

 5. MASTURBATOR Leten SM380 MASTURBATOR Leten SM380
  -10%

  MASTURBATOR Leten SM380

  Čas je za eksplozijo užitkov tudi takrat, ko se jim predajate sami! Masturbator Leten SM380 je del nagrajene linije najboljših masturbatorjev po mnenju strokovne komisije. Ko ga boste preizkusili boste videli, da s svojo inovativno zasnovo vsekakor opravičuje svoj naziv. Masturbator Leten SM380 prihaja v ekstra dolgem teleskopskem dizajnu in posebni sesalni skodelici, ki omogoča prostoročno uporabo. Zmogljiv notranji mehanizem bo proizvajal neverjetnih 380 sesalnih gibov na minuto, kar pomeni pravi preizkus vzdržljivosti, saj bodo občutki več kot orgazmični. Masturbator ima 10 načinov in 5 teleskopskih hitrosti za intenzivno masažo vašega korenjaka.

  cena: 129,99 €

  AKCIJA 116,99 €

 6. MASTURBATOR Leten SM390 MASTURBATOR Leten SM390
  -10%

  MASTURBATOR Leten SM390

  Preizkusite masturbator nove generacije, ki združuje tehnologijo in zmogljivost. Masturbator Leten SM390 nudi inovativno teleskopsko masturbacijo, ki vas bo razvajala z gibanjem ter 7 programi in 3 hitrostmi vibracij. Za še večje vznemirjenje pa poskrbijo zanimive funkcije ogrevanja ter zvočnih dodatkov, ki sproščajo tone seksi vzdihovanja, kot, da bi se predajali strastem s čisto pravo ljubimko. Masturbator SM390 ima rebrasto in mehko notranjost, ki je izdelana iz telesu prijaznega silikona. Po končanem vrhuncu pa lahko notranji vložek enostavno odstranite in sperete pod vodo. Prepustite se masturbatorju brez ovir in občutite nekaj več. To si zaslužite!

  cena: 104,99 €

  AKCIJA 94,49 €

 7. MASTURBATOR Leten SM400 MASTURBATOR Leten SM400
  -10%

  MASTURBATOR Leten SM400

  Čas je za popolnoma novo izkušnjo samozadovoljevanja! Prepustite se razvajanju s teleskopskim in rotacijskim gibanjem, ki ga premore ta edinstven masturbator za moške. SM400 ima 7 programov in 3 hitrosti z dodatkom zvočne funkcije vzdihovanja, ki jo lahko vklopite takrat, ko si želite prisluhniti zvokom čistega užitka. Masturbator SM400 vas bo na vhodu pričakal z mehkimi ustnicami, ki vas bodo povabile v stimulativen, rebrast rokav z dodatki različnih tekstur. Masturbator ima posebno oblikovan sistem vrtenja levo in desno, ki povzroča neverjetne občutke med masturbacijo. Vrhunce boste komajda zadrževali!

  cena: 133,99 €

  AKCIJA 120,59 €

 8. MASTURBATOR Leten X-9 MASTURBATOR Leten X-9
  -10%

  MASTURBATOR Leten X-9

  Spoznajte tretjo generacijo izvlečnega masturbatorja, ki vam ponuja najboljšo masturbacijsko izkušnjo do sedaj. Masturbator X-9 ima izjemno močan vibracijski motor, ki proizvaja kar 380 čvrstih gibov na minuto - Povsem avtomatično! Masturbator ima futurističen dizajn z trdno zunanjostjo za dober oprijem ter mehkim notranjim rokavom z različnimi teksturami. X-9 ponuja 10 različnih frekvenc (5 programov in 5 hitrosti), skupaj z najhitrejšim samozadovoljevalnim gibanjem do sedaj. Notranji rokav je odstranljiv kar vam omogoča enostavno čiščenje in sušenje. Priložena je tudi močna sesalna skodelica, ki jo lahko pritrdite na poljubno površino in ga uporabljate prostoročno.

  cena: 91,99 €

  AKCIJA 82,79 €

Set Descending Direction

   

Izdelkov 8