MASTURBATOR Leten SM350

Tukaj je masturbator Leten SM350, ki prihaja iz nagrajene linije najboljših moških masturbatorjev - Sedaj pa lahko razveseljuje tudi vas! Masturbator Leten SM350 prinaša inovativno oblikovan dizajn s futurističnimi linijami ob katerih boste doživeli najboljše orgazme. Trdna zunanjost nudi odličen oprijem medtem, ko se boste predajali mehkim notranjim teksturam in jezičkom, ki na las spominjajo na občutek pravega globokega grla. Da bo vse skupaj še bolj naravno, pa bodo poskrbeli tudi nežni vzdihljaji, ki jih lahko vklopite s funkcijo dodajanja glasu, za dodatno vročico pa še funckijo segrevanja. Masturbator SM350 vključuje 3 hitrosti vibracij, 7 programov in kar 10 turbo tresljajev, ki vas popeljejo do najbolj eksplozivnih orgazmov. Doživite osupljiv realizem v občutkih in svojega prijatelja odpeljite na najboljšo masturbacijsko izkušnjo v življenju!
84,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4330

Tukaj je masturbator Leten SM350, ki prihaja iz nagrajene linije najboljših moških masturbatorjev - Sedaj pa lahko razveseljuje tudi vas!

 

Masturbator Leten SM350 prinaša inovativno oblikovan dizajn s futurističnimi linijami ob katerih boste doživeli najboljše orgazme. Trdna zunanjost nudi odličen oprijem medtem, ko se boste predajali mehkim notranjim teksturam in jezičkom, ki na las spominjajo na občutek pravega globokega grla. Da bo vse skupaj še bolj naravno, pa bodo poskrbeli tudi nežni vzdihljaji, ki jih lahko vklopite s funkcijo dodajanja glasu, za dodatno vročico pa še funckijo segrevanja. Masturbator SM350 vključuje 3 hitrosti vibracij, 7 programov in kar 10 turbo tresljajev, ki vas popeljejo do najbolj eksplozivnih orgazmov. Doživite osupljiv realizem v občutkih in svojega prijatelja odpeljite na najboljšo masturbacijsko izkušnjo v življenju!

To je nekaj kar še niste videli.. In nekaj kar še niste doživeli.. Povsem nov, tehnološko napreden dizajn, ki bo spremenil industrijo moških masturbatorjev. 

 

Inovativno oblikovan masturbator, ki simulira oralne odnose

3 hitrosti vibracij, 7 programov in 10 turbo funkcij vibracij

Široko razprte ustnice z notranjo teksturo in jezičkom, ki daje občutek globokega grla

 Funkcija segrevanja do 40°C za toplo notranjo stimulacijo

Možnost vklopa glasu - Vznemirljivih zvokov seksa

Mehek in telesu prijazen rokav iz medicinskega silikona

↠  Enostavno USB napajanje

Enostavna nadzorna plošča z gumbi ter trdno ohišje za dober oprijem

↠  Odporen proti brizganju vode (Ne potapljajte ga pod vodo!)

Nagrada za najboljši moški linijo masturbatorjev v letu 2018

 

Nasvet: Za popolno drsečo izkušnjo poleg masturbatorja uporabite lubrikant na vodni osnovi

 

 

 

 Nagrada za najboljšo linijo moških masturbatorjev v letu 2018. 


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALeten masturbators
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 20 cm x 9,2 cm

Napajanje: USB

MaterialMedicinski silikon
BarvaModra
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Leten SM350
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki