Product was successfully added to your shopping cart.
  • RAZPRŠILO Erect Direct Spray RAZPRŠILO Erect Direct Spray
  • RAZPRŠILO Erect Direct Spray RAZPRŠILO Erect Direct Spray

RAZPRŠILO Erect Direct Spray

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Čas je za direktno erekcijo! Pretresite in razpršite, tukaj je izdelek s katerim bodo težave z erekcijo pozabljene. Zahvaljujoč Ginsengu in drugim naravnim sestavinam, je razpršilo Erect Direct hitra rešitev za bolj trdno erekcijo. Aktivne sestavine bodo pozitivno vplivale na vaše spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga. Preizkusite sedaj!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

15,99 €

Opis izdelka

Čas je za direktno erekcijo!

 

Pretresite in razpršite, tukaj je izdelek s katerim bodo težave z erekcijo pozabljene. Zahvaljujoč Ginsengu in drugim naravnim sestavinam, je razpršilo Erect Direct hitra rešitev za bolj trdno erekcijo. Aktivne sestavine bodo pozitivno vplivale na vaše spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga. Preizkusite sedaj!

 

Razpršilo za moške, prehransko dopolnilo

Količina: 15 ml

Uporaba/Priporočena količina: Pred uporabo pretresite. Razpršite 3 ml (2-5 razpršil) pod vaš jezik, 15 minut pred željeno aktivnostjo. Ne prekoračite količine 3 ml v 24 urah!

Sestavine v izdelku: Voda, Arginin (39 mg), Ginseng (39 mg), Saw Palmetto (39 mg), Ginkgo Bilboa (15 mg), brusnice (39 mg), Glutaminska kislina (15 mg), Alanin (15 mg), Lizin (15 mg), Niacin NE* (15 mg), natrijev klorid, Konzervansi: E211, E202

*RDA (Recomended Daily Amount) = Priporočena dnevna količina

Opozorila:

Hraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in suhem prostoru. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Proizvajalec: Cobeco Pharma, Nizozemska

 

Dodatne informacije

SKU 92572
Proizvajalec Cobeco Pharma
Dodatne informacije Količina: 15 ml Poreklo: Nizozemska
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki