Product was successfully added to your shopping cart.
  • LUBRIKANT Boo Cooling LUBRIKANT Boo Cooling

LUBRIKANT Boo Water Based Cooling

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Predstavljamo vam lubrikant BOO s hladilnim učinkom. Zasnovan na vodni osnovi je lubrikant BOO povsem nevtralen in ga lahko uporabljate tako posamično z pripomočki kakor tudi v paru. Lubrikant BOO nudi dolgotrajno navlaženost zahvaljujoč svoji drseči teksturi. Poleg navlaženosti pa boste doživeli tudi žgečkljivo stimulacijo, ki jo proizvaja hladilni učinek lubrikanta. Lubrikant BOO Cooling je posebno razvit za dodatno stimulacijo ženskih intimnih predelov. To je lubrikant, ki opravi svoje delo in obenem nudi prijetne nagajive dražljaje.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

11,99 €

Opis izdelka

Predstavljamo vam lubrikant BOO s hladilnim učinkom.

 

Zasnovan na vodni osnovi je lubrikant BOO povsem nevtralen in ga lahko uporabljate tako posamično z pripomočki kakor tudi v paru. Lubrikant BOO nudi dolgotrajno navlaženost zahvaljujoč svoji drseči teksturi. Poleg navlaženosti pa boste doživeli tudi žgečkljivo stimulacijo, ki jo proizvaja hladilni učinek lubrikanta. Lubrikant BOO Cooling je posebno razvit za dodatno stimulacijo ženskih intimnih predelov. To je lubrikant, ki opravi svoje delo in obenem nudi prijetne nagajive dražljaje.

 

Ingredients: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Inulin Lauryl Carbamate, Argilla, Menthol, Hydroxyethycellulose, Sodium Benzoate, Gellan Gum, 2-bromo-2-nitropropane-1-3-diol, Parfum, Menthyl PCA, Sucrose Palmitate, Lactic Acid. 

Opozorila:

Preden pričnete z redno uporabo lubrikanta, nanesite manjšo količino na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo!

Hranite izven dosega otrok!

Hranite v hladnem in temnem prostoru!

Dodatne informacije

SKU BOO1000009
Proizvajalec BOO
Dodatne informacije Količina: 150 ml

Poreklo izdelka: Nizozemska

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje