Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Carina MASAŽER Carina
  • MASAŽER Carina MASAŽER Carina
  • MASAŽER Carina MASAŽER Carina

MASAŽER Carina

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Čas je za senzualne užitke v družbi masažerja Carina. Masažer Carina ima praktično velikost 15 centimetri dolžine, ki se idealno prilegajo vaši dlani. Privlačen izgled v roza barvi dopolnjuje 30 funkcij vibracij, ki jih boste še posebno občutile na ergonomsko oblikovani glavici. Prav glavica pa je ta, ki vas bo popeljala v ekstazo. Prekriva jo namreč žametni silikon s katerim boste božale svoje čute. Masažer Carina je v celoti vodoodporen in ga lahko uporabite za več vrst masaže.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 39,99 €

AKCIJA 27,99 €

Opis izdelka

Čas je za senzualne užitke v družbi masažerja Carina.

 

Masažer Carina ima praktično velikost 15 centimetri dolžine, ki se idealno prilegajo vaši dlani. Privlačen izgled v roza barvi dopolnjuje 30 funkcij vibracij, ki jih boste še posebno občutile na ergonomsko oblikovani glavici. Prav glavica pa je ta, ki vas bo popeljala v ekstazo. Prekriva jo namreč žametni silikon s katerim boste božale svoje čute. Masažer Carina je v celoti vodoodporen in ga lahko uporabite za več vrst masaže.

Ste utrujeni, vas bolijo mišice ali zgolj iščete sprostitev? Masažer Carina poskrbi za vsa razpoloženja, saj je več kot le intimni masažer. Posebna gladka glavica je namreč idealna tudi za masažo drugih delov telesa, saj boste z njo učinkovito odpravili bolečine.

Polnjenje masažerja poteka preko priloženega USB napajalnika.

Dodatne informacije

SKU DEBRA01123
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 15 cm x 3,8 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki