Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Glady MASAŽER Glady
  • MASAŽER Glady MASAŽER Glady
  • MASAŽER Glady MASAŽER Glady
  • MASAŽER Glady MASAŽER Glady
  • MASAŽER Glady MASAŽER Glady

MASAŽER Gladys

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Občutite svilnato gladek masažer Gladys. Čudovit ženstven pripomoček Gladys je na voljo za vse vrste masaže. Prevzel vas bo s kar 30 funkcijami vibracij ter posebno oblikovano glavico, ki bo dražila najbolj občutljive točke na vašem telesu. V roza odtenku ima masažer zaobljene linije in kovinske detajle na držalu. Masažer Gladys je izdelan iz kvalitetnega silikona z žametnim zaključkom. Privoščite si ga lahko tudi v vodi!

Zaloga: 1-2 dni

cena: 41,99 €

AKCIJA 29,39 €

Opis izdelka

Občutite svilnato gladek masažer Gladys.

 

Čudovit ženstven pripomoček Gladys je na voljo za vse vrste masaže. Prevzel vas bo s kar 30 funkcijami vibracij ter posebno oblikovano glavico, ki bo dražila najbolj občutljive točke na vašem telesu. V roza odtenku ima masažer zaobljene linije in kovinske detajle na držalu. Masažer Gladys je izdelan iz kvalitetnega silikona z žametnim zaključkom. Privoščite si ga lahko tudi v vodi!

Vsestranski masažer ima ravno pravšnjo dolžino 17 centimetrov, ter praktično držalo za enostavno uporabo. Masažna glava je ergonomsko oblikovana in kot nalašč za katerokoli uporabo. Naj bo to masaža bolečih mišic, bolečine ali izjemnega intimnega užitka. Prav ta vsestranska uporaba pa je ena izmed njegovih številnih prednosti.

30 funkcij vibracij poskrbi za navdušenje z različnimi ravnmi vibracij, stopnjevanja in vzburljivih pulzacij. Zakaj toliko različnih tresljajev? Zato, da poskrbijo za prav vsako razpoloženje! Zakaj bi imeli le nekaj funkcij, ko pa imate lahko vse.

Gladek in svilnat material je še ena od očarljivih dodatkov, ki vas bodo navdušili v trenutku, ko ga boste prijele v roke. Masažer je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki kar drsi po vašem telesu.

Bonus pri tem vrhunskem izdelku pa je še USB napajanje za dolgotrajne užitke ter 100% vodoodpornost, saj ga lahko vzamete tudi pod tuš.

 

Dodatne informacije

SKU DEBRA01129
Proizvajalec Pretty Love
materiali Medicinski silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 17 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki