Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Paul II MASAŽER Paul II
  • MASAŽER Paul II MASAŽER Paul II
  • MASAŽER Paul II MASAŽER Paul II

MASAŽER Paul II

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Privoščite si čutno masažo z ergonomsko oblikovanim masažerjem Paul II. Masažer Paul II ima zaobljen dizajn, ki pripomore h bolj intenzivni stimulaciji klitorisa. Poleg intimne uporabe, pa ga lahko preizkusite tudi na drugih predelih telesa in si tako privoščite čutno masažo, ki sprošča. Masažer Paul II ima kar 30 različnih funkcij vibracij med katerimi boste zagotovo našli takšno, ki se bo ujemala z vašim trenutnim razpoloženjem. Skočite v objem žametnega ljubimca, in občutite pravi pomen užitkov!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 49,99 €

AKCIJA 34,99 €

Opis izdelka

Privoščite si čutno masažo z ergonomsko oblikovanim masažerjem Paul II.

 

Masažer Paul II ima zaobljen dizajn, ki pripomore h bolj intenzivni stimulaciji klitorisa. Poleg intimne uporabe, pa ga lahko preizkusite tudi na drugih predelih telesa in si tako privoščite čutno masažo, ki sprošča. Masažer Paul II ima kar 30 različnih funkcij vibracij med katerimi boste zagotovo našli takšno, ki se bo ujemala z vašim trenutnim razpoloženjem. Skočite v objem žametnega ljubimca, in občutite pravi pomen užitkov!

Masažer Paul II je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki ima prijeten gladek otip. Ima zaobljeno, stilsko dovršeno podobo s kovinskimi detajli, ki vas bo popolnoma očarala. 

Napajanje poteka preko USB polnilca. 

Dodatne informacije

SKU BI-014313, DEBRA01052
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 17,3 cm x 3,2 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki