ŽENSKI STIMULANS Hot Exxtreme Libido

Spoznajte ženski stimulans, ki bo vaš libido ponesel do višav! Exxtreme Libido kapsule so zasnovane na zeliščni osnovi in so popolnoma varne za uporabo. Delujejo kakor stimulans, ki izboljša vaš libido ter željo po spolnosti. Vaši občutki med seksom bodo še bolj intenzivni kakor ponavadi, prav tako pa tudi vaši vrhunci. Izdelane iz tradicionalnih sestavin, pa nudijo varno ter učinkovito podporo za vaš libido.
9,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044575

Spoznajte ženski stimulans, ki bo vaš libido ponesel do višav!

 

Exxtreme Libido kapsule so zasnovane na zeliščni osnovi in so popolnoma varne za uporabo. Delujejo kakor stimulans, ki izboljša vaš libido ter željo po spolnosti. Vaši občutki med seksom bodo še bolj intenzivni kakor ponavadi, prav tako pa tudi vaši vrhunci. Izdelane iz tradicionalnih sestavin, pa nudijo varno ter učinkovito podporo za vaš libido. 

Zaradi stresnega tempa življenja se veliko žensk srečuje z slabšim libidom, ter izgubljeno željo po spolnosti. Tokrat lahko ponovno vzbudite željo z naravno kapsulo, ki bo izboljšala vašo spolno življenje. Presenetite partnerja s svojo novo podobo v kateri bosta zagotovo uživala oba.

 

Iz česa so sestavljene kapsule?


Stimulans je izdelan iz naravnih sestavin, ki pozitivno vplivajo na vaš libido ter počutje. Glavna aktivna sestavina v kapsulah je ekstrakt korena kardamoma, ki je bila že stoletja tradicionalno uporabljena sestavina za vir moči iz strani Južnoameriških Indijancev. Vsebujejo tudi prah Guarane, katerega učinek je posebno osvežujoč, saj poveča vztrajnost ter vzdržljivost. Za resnično odličen končni rezultat pa je dodan tudi ekstrakt Muire Puame, ki je glavna sestavina za krepitev libida, in povečanja želje po spolnih odnosih. Posebej izdelana formula za ženske pa je zaokrožena še z vitaminom B3 in folno kislino, ki omogočata boljše počutje ter dodatno energijo.

Izberite svoj naravni stimulans, in pridobite nazaj svojo spolno energijo, ter željo po intimnih trenutkih v dvoje. Z končnim rezultatom boste zadovoljne tako same, kakor tudi partner s katerim boste lahko ponovno obudili strasti.

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Exxtreme Libido ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.


Ženski stimulans Exxtreme Libido, prehransko dopolnilo

Količina: 2 tableti, neto 1,16 g

Navodila za uporabo/ Priporočena količina: Zaužijte 1 tableto z zadostno količino tekočine, 2 uri pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite odmerka 1 tablete v roku 24 ur.

Sestavine: 

- Ovsena kaša (Oatmeal) 100 mg *

- Beta Glukan 25 mg *

- Prah Guarane (Guarana Semen Powder) 30 mg *

- Nikotinska kislina (Niacin, vitamin) 5 mg (31 %)

- Folna kislina (Folic Acid) 50 mg (25%)

*RDA = Priporočen dnevni vnos

Opozorila:

  • Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom.
  • Shranjevati v suhem in hladnem prostoru.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • V primeru, da imate probleme z zdravjem ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.
  • Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin v izdelku.
  • Priporoča se zdrav način življenja.
  • Izdelek ni priporočljivo uporabljati v času nosečnosti ali dojenja. 
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 2 kapsuli

Poreklo: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ŽENSKI STIMULANS Hot Exxtreme Libido
Vaša ocena
Top prodajni artikli