ZUYOSA (4/1) - seks tableta

Izdelka trenutno ni na zalogi. Novo dobavo pričakujemo v roku 7-10 dni. Zuyosa je zmogljiva modra tabletka nove generacije, s katero boste izboljšali vaše spolno življenje. Izdelana je posebej za moške, z namenom, da bi povečala energijo ter izboljšala libido. Njeno ime izhaja iz japonske besede Tsuyosa, ki pomeni moč in vzdržljivost. Prav to pa sta eni od učinkovin, ki jih boste pridobili z njeno inovativno formulo. Tabletka je popolnoma naravna mešanica zelišč, rastlin ter mineralnih izvlečkov, ki pripomorejo h okrepitvi vaše spolne moči, ter izboljšanju počutja. Če bi si radi povrnili samozavest ali zgolj popestrili svoje posteljne trenutke, je ta čudežna tabletka prava izbira za vas.

30,50 €

Zaloga:

Ni na zalogi 7-10 dni

Rok dobave:

7-10 dni
SKU
N10092

Zuyosa - Naravno prehransko dopolnilo s katerim boste postali vsemogočni moški. 


 

Zuyosa je zmogljiva modra tabletka nove generacije, s katero boste izboljšali vaše spolno življenje. Izdelana je posebej za moške, z namenom, da bi povečala energijo ter izboljšala libido. Njeno ime izhaja iz japonske besede Tsuyosa, ki pomeni moč in vzdržljivost. Prav to pa boste pridobili z njeno inovativno formulo. Tabletka je popolnoma naravna mešanica zelišč, rastlin ter mineralnih izvlečkov, ki pripomorejo h okrepitvi vaše spolne moči, ter izboljšanju počutja. Če bi si radi povrnili samozavest ali zgolj popestrili svoje posteljne trenutke, je ta čudežna tabletka prava izbira za vas. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Zuyosa ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju Zuyosa tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Vse več moških se srečuje z hitrim tempom življenja, zaradi katerega trpi tudi njihovo spolno življenje. Prav zato pa je naravno dopolnilo odlična alternativa, s katero si boste povrnili mladostniško energijo in se izkazali v postelji bolje kakor še nikoli. Tabletka je izdelana tako, da vam izboljša počutje ter vas popelje nazaj v mladostniška leta, ko je vaš libido letel visoko nad oblaki. Modra tabletka pa ni le za tiste, ki se srečujejo s težavami, ki so posledica bolezni ali starosti, primerna je tudi za moške, ki bi si zgolj radi popestrili posteljne trenutke ali pa ne zberejo dovolj poguma, da bi pokazali svojo divjo plat pred novo izbranko. 

 

Podjetje Zuyosa Ltd. je komaj štiri leta staro podjetje, ki se je v zelo hitrem času povzpelo na vrh lestvice s svojo izboljšano formulo naravne modre tabletke. Inovatorji te tabletke pa so v začetni fazi želeli na trg postaviti modro tabletko, ki ne bo izboljšala zgolj vašega libida ter spolne moči, vendar vas v celoti napolnila z mladostniško energijo in počutjem, ki ste si ga vedno želeli pridobiti nazaj. Še posebej pa so se osredotočili na zaposlene moške, ki jim stresno in hitro življenje ne dopušča, da bi lahko s polno energijo preživljali svoje intimne trenutke. 

 

Prednosti izdelka Zuyosa!

- 100% učinkovito delovanje (garancija na delovanje)

- Zeliščna modra tabletka

- 100% naraven izdelek

- Libido kot v mladosti

- Vrne vas v divja najstniška leta

- Vzdržljivost kot v najstniških letih (brez okrevanja med orgazmi)

- Višji nivo splošnega počutja

- Zaradi svoje zeliščne sestave nima stranskih učinkov

- Več spolne energije

- Deluje do 48 ur

- Izdelano v Angliji 

 

Stranke so o izdelku Zuyosa povedale:

Probal že kar nekaj tabletk, pa nobena ni delovala. Ta deluje zagotovo. Nora izkušnja in zadovoljna žena. - Tinček 

Nisem ravno verjela v čudeže, vendar je mož potreboval nekaj, ker je seks postajal polomija zaradi težave z obdrževanjem erekcije. Artikel 100% deluje, seks pa je spet normalen, 1 kapsula pa deluje dva dni. - Marjana B. 

Stestiral že marsikaj, mi pa je Zuyosa najboljša, ker nima sigurno stranskih učinkov. Ne boli glava, ni razbijanja srca, erekcija pa nora. Ko ti pride z lahkoto seksaš naprej, kontroliraš orgazem. Prijateljicam ni nič jasno, ker tako dolgo traja.. - Beni 

 

Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

Vsa mnenja strank si lahko preberete tukaj.  


Izdelek Zuyosa je v celoti izdelan iz naravnih sestavin

Sestavine so ekstrakti rastlin, ki so poznani kakor starodavni afrodiziaki. Izdelek pa ima posebno ovojnico kapsule izdelano iz vegeterjanske celuloze, in je tako primeren tudi za vegeterjance. 

 

  • Siberian Ginseng

Ginseng je sestavina, ki jo večkrat zasledimo v tovrstnih tabletkah, saj kot zelo pozitivna učinkovina krepi telo, ter pripomore h boljši odportnosti. 

  • Maca

Maca poveča energijo ter vzdržljivost, pripomore pa tudi h boljšemu spominu ter atletski pripravljenosti.

  • Saw Palmetto

Saw Palmetto je priznan afrodiziak, prav tako pa učinkovita sestavina, ki ohranja zdravo prostato.

  • Avena Sativa

Ključna sestavina, ki izboljša vašo spolno moč in erekcijo. Učinkuje pa tudi kakor stimulant med spolnim odnosom, saj dvigne raven intenzivnosti občutkov.

  • Reservatrol

Pomaga pri uravnavanju ravni holesterola ter zaustavlja proces staranja.

  • L Argenine 

Arginin je bistvena aminokislina, ki je pomembna za prekrvavitev, in posledično boljše rezultate v spolnem življenju.

  • Zink

Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju.

  • Vitamin B6

Vitamin B6 je glavna sestavina, ki bo zmanjšala utrujenost ter povečala odpornost imunskega sistema.

  • Magnesium

Magnezij je pomemben za povečanje energije, izboljšanje počutja ter vzdržljivosti.

 

Navodila za uporabo izdelka:


Kapsulo zaužijte 2 uri pred spolnim odnosom z zadostno količino tekočine. Ne prekoračite priporočenega odmerka. 

Izdelek vsebuje 4 kapsule, kar zadostuje za najmanj štirikratno uporabo. 

 

Odmerek: 1 kapsula

 

V 24 urah lahko zaužijete le 1 tableto.

 

Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z učinkom izdelka ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino!

 

Napišite svojo izkušnjo z izdelkom Zuyosa in ga ocenite v naši trgovini! Vsi tisti ki, ki boste ocenili izdelek boste pri naslednjem nakupu prejeli 1 izdelek brezplačno!

 

Seks tabletke za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 4 kapsule, neto 1300 mg

Navodila za uporabo: Izdelek zaužijte s kozarcem vode 2 uri pred spolno aktivnostjo.

Dnevni vnos: 1 kapsula. Ne prekoračite odmerka 1 kapsule v 24 urah!

Sestavine v izdelku: L-Arginin, sibirski ginseng (Siberian Ginseng, Lat. Eleutherococcus senticosus), maca (Lepidium meyenii), Saw palmetto (Serenoa repens), rž (Avena Sativa), reservatol (antioksidant), cink, magnezij, vitamin B6, magnezijev stearat (Magnesium stearate)

Ovoj kapsule je izdelan iz vegetarijanske celuloze in rdečega železovega oksida.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelka ne uporabite v primeru, če je notranji ovoj poškodovan.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru (pod 25 stopinj Celzija).

Izdelek namenjen izključno polnoletnim osebam.

V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom.

Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin v izdelku.

Priporoča se zdrav način življenja.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAZuyosa
Dodatno

Neto količina: 1300 mg

Količina4 kapsule
PorekloAnglija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ZUYOSA (4/1) - seks tableta
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki