STIMULACIJSKI GEL Intt Vibration Coffee

Kava za boljše orgazme! Stimulacijski gel Intt Coffe s svojo formulo kave stimulira vaše intimne predele in je primeren tudi za uporabo med oralnim zadovoljevanjem. Njegovo delovanje prinaša valove občutkov segrevanja, utripanja in mravljinčenja, ki jih boste občutili vse do 30 min. Stimulativni gel lahko uporabljate za penetracijo, masturbacijo, poljubljanje in oralni seks. Primeren je tako za moške kot tudi za ženske, saj poveča občutljivost intimnih predelov in vas tako popelje do eksplozivnejših vrhuncev.
18,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
INTT000006

Kava za boljše orgazme!

    

Stimulacijski gel Intt Coffe s svojo formulo kave stimulira vaše intimne predele in je primeren tudi za uporabo med oralnim zadovoljevanjem. Njegovo delovanje prinaša valove občutkov segrevanja, utripanja in mravljinčenja, ki jih boste občutili vse do 30 min. Stimulativni gel lahko uporabljate za penetracijo, masturbacijo, poljubljanje in oralni seks. Primeren je tako za moške kot tudi za ženske, saj poveča občutljivost intimnih predelov in vas tako popelje do eksplozivnejših vrhuncev. 

  • ✔ Z mentolom
  • ✔ Intimni gel za pare
  • ✔ Edinstvena formula z naravnimi sestavinami iz amazonskega pragozda
  • ✔ Povečanje intenzivnosti orgazmov
  • ✔ Stimulativno mravljinčenje, segrevanja in utripanje do 30 min
  • ✔ Namenjen obema spoloma

Po odprtju uporabiti v 6-ih mesecih!

Navodila za uporabo: Nanesite manjšo količino na intimne predele in nežno vmasirajte. 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Aroma, Hydroxyethylcelulose, Acmela Oleacera Extract, Sodium Saccarin, Sodium Benzoate, BHT

Opozorila: Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali vročini. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte na razdraženi ali poškodovani koži. V primeru draženja prenehajte uporabljati izdelek in sperite z vodo. V primeru stika z očmi, sperite z vodo. Izdelek shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Samo za zunanjo uporabo. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIntt Cosmetics
Primerno zaOba spola
Količina15 ml
PorekloBrazilija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULACIJSKI GEL Intt Vibration Coffee
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki