VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA Sexual Lady

Naj vam dolge večere krajša seksapilna gospodična, katere največja želja je zadovoljiti vse vaše potrebe. Predstavljamo vam realistično vagino Sexual Lady. S svojimi mehkimi ustnicami vas bo povabila v svoj objem, kjer boste obnemeli nad njeno realistično podobo. Počutili se boste kakor, da ste vstopili v čisto pravo vagino. Poleg vsega pa boste prejeli v kompletu še vibracijski jajček s katerim boste dodatno stimulirali svoj penis.
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00523

Naj vam dolge večere krajša seksapilna gospodična, katere največja želja je zadovoljiti vse vaše potrebe.

 

Predstavljamo vam realistično vagino Sexual Lady. S svojimi mehkimi ustnicami vas bo povabila v svoj objem, kjer boste obnemeli nad njeno realistično podobo. Počutili se boste kakor, da ste vstopili v čisto pravo vagino. Poleg vsega pa boste prejeli v kompletu še vibracijski jajček s katerim boste dodatno stimulirali svoj penis.

Vaša fantazija o popolni ženski, ki se vas zaželi na vsakem koraku, se lahko uresniči. Cenovno ugodna ter kvalitetna vagina Sexual Lady namreč ponuja vse in še več. V njeno notranjost lahko vstavite tudi vibrajoči jajček, ki mu med spolnim odnosom nastavljate hitrosti vibracij. Vse to vas bo pripeljalo do vročih vrhuncev, ki se jih ne boste mogli naveličati. Vagina je odličen približek pravi, saj izgleda in se prav tako občuti kakor prava.

Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: Dolžina 17,5 cm x širina 7 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA Sexual Lady
Vaša ocena
Top prodajni artikli