DARILNI KOMPLET Voulez - Vous

Izberite edinstveno darilo za posebne priložnosti, ki se bo poigralo z vsemi vajinimi čuti. To je komplet Voulez- Vous, ki vsebuje vse kar potrebujete, da bi dosegli najvišjo točko erotike. Poskrbite za sladko in vročo zabavo v spalnici, ki bo v celoti razgrela vajina telesa. V kompletu boste našli masažno olje, ki deluje tudi kakor afrodiziak, posebno praznično obarvana praška z okusom, ter vroča masažna olja, ki jih lahko segrevate. Nikoli ni prepozno, da ponovno zanetite iskrice v spalnici, in se prepustite čutnemu doživetju v katerem se bosta ponovno povezala.
34,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E22895

Izberite edinstveno darilo za posebne priložnosti, ki se bo poigralo z vsemi vajinimi čuti.

 

To je komplet Voulez Vous, ki vsebuje vse kar potrebujete, da bi dosegli najvišjo točko erotike. Poskrbite za sladko in vročo zabavo v spalnici, ki bo v celoti razgrela vajina telesa. V kompletu boste našli masažno olje, ki deluje tudi kakor afrodiziak,  posebno praznično obarvana praška z okusom, ter vroča masažna olja, ki jih lahko segrevate. Nikoli ni prepozno, da ponovno zanetite iskrice v spalnici, in se prepustite čutnemu doživetju v katerem se bosta ponovno povezala.

Komplet Voulez Vous je odlična ideja za žgečkljivo obdarovanje, saj vsebuje vroče ideje za popestritev intimnih trenutkov. Predigra je pomemben uvod v najlepše trenutke v dvoje, in prav z pomočjo tega kompleta jo boste lahko popolnoma osvojili. Stopnjujte užitke z senzualno erotično masažo, ki jo bodo pričarala svilnata masažna olja z omamno aromo. Izberete pa lahko tudi olje, ki v stiku s kožo omogoči učinek segrevanja, in še bolj prebudi vse vaše erogene cone. Za sladko zabavo pa bosta poskrbela še jedilna praška z prazničnim okusom Brule smetane ter Ingverjevo pecivo.

 

Vse te vabljive izdelke pa lahko najdete v darilni embalaži, ki je še posebno primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

Darilni komplet vsebuje:

  • 1x Masažno olje (30 ml) z aromo vanilije
  • 2x Dva užitna praška (4g) z okusom Cream Brule smetane ter Ingverjevega peciva (Gingerbread)
  • 3x Olje (10 ml), ki ga lahko segrevate z okusom: Rdeče vino, Šampanjec ter Čokolada

 

Uporaba: 

1. Olja s segrevanjem: Zaradi bogate sastave naravnih izvlečkov rastlin lahko olje nanesete na katerikoli del vašega telesa. Rahlo ga nanesite na telo in občutili boste erotično vročico, ki bo preplavila vaše celotno telo.

2. Masažno olje: Nanesite poljubno količino olja na roke in ga nežno segrejte z dlanmi. Doživite svilnati občutek takoj ob nanosu. 

3. Jedilni prah: Pretresite embalažo in rahlo posipajte prah po partnerjevem telesu. Okusite sladek prašek iz razgretega telesa, ki bo dodal piko na i že tako senzualnem doživetju. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Spencer & Fleetwood
Dodatno

V kompletu prejmete: 

1x Masažno olje (30 ml) z aromo vanilije

2x Dva užitna praška (4g) z okusom Cream Brule smetane ter Ingverjevega peciva (Gingerbread)

3x Olje (10 ml) z okusom: Rdeče vino, Šampanjec ter Čokolada

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DARILNI KOMPLET Voulez - Vous
Vaša ocena