EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE Hydroxtreme11

Spoznajte črpalko, ki nosi laskavi naziv najmočnejše črpalke na svetu! Predstavljamo vam najnovejšo različico Bathmate Hydroxtreme11, ki prinaša ekstremne rezultate. To je še večja in še boljša Bathmate črpalka, ki jo sestavlja najbolj vrhunski sistem do sedaj. Namenjena je vsem moškim, ki se ne morejo zadovoljiti z povprečnimi črpalkami, in bi radi dosegli maksimalne rezultate. V kompletu boste poleg črpalke prejeli tudi velik nabor dodatkov, ki vam bodo v veliko pomoč pri bolj udobni uporabi ter čiščenju. Princip črpalke je izdelan tako, da je zelo preprost za uporabo, in bo zlahka postal del vaše rutine med tuširanjem. Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom Bathmate črpalke po svetu, in izstopite iz povprečja!
249,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BATHMATE84, 6299

Pripravite se na Bathmate revolucijo! Predstavljamo vam najbolj ekstremno črpalko do sedaj!


 

Spoznajte črpalko, ki nosi laskavi naziv najmočnejše črpalke na svetu! Predstavljamo vam najnovejšo različico Bathmate Hydroxtreme11, ki prinaša ekstremne rezultate. To je še večja in še boljša Hydroxtreme11 črpalka, ki jo sestavlja najbolj vrhunski sistem do sedaj. Namenjena je vsem moškim, ki se ne morejo zadovoljiti z povprečnimi črpalkami, in bi radi dosegli maksimalne rezultate.  V kompletu boste poleg črpalke prejeli tudi velik nabor dodatkov, ki vam bodo v veliko pomoč pri bolj udobni uporabi ter čiščenju. Princip črpalke je izdelan tako, da je zelo preprost za uporabo, in bo zlahka postal del vaše rutine med tuširanjem. Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom Bathmate črpalke po svetu, in izstopite iz povprečja! 

 Niste zadovoljni z velikostjo penisa? Ste naveličani klasičnih črpalk, ki ne prinašajo zadovoljivih rezultatov? Tukaj je Hydroxtreme11, črpalka, ki dokazano prinaša maksimalne rezultate za vaše zadovoljstvo. Extreme serija črpalk ima izboljšani sistem, ki poveča intenzivnost pumpanja, in prinaša hitrejše te večje rezultate. Z preprostim iztiskanjem priložene pumpice, boste lahko hitro in učinkovito spremljali rast vašega penisa.

 Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 minut na dan. 

 

Komu je namenjena črpalka Hydroxtreme11?

  • Vsem moškim, ki so prerasli svojo prejšnjo črpalko.
  • Moškim, ki se ne morejo zadovoljiti z povprečnimi črpalkami, in bi radi ekstremne rezultate.
  • Vsem moškim do dolžine penisa 26 cm, ter širine 5,8 cm.
  • Vsem, ki si želijo hitrejše in večje rezultate.
  • Tistim, ki si želijo črpalko, ki jo zagotovo nebodo prerasli, in pušča veliko prostora za rast.

 

Kako deluje erekcijska črpalka ?

 

V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva - dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Bathmate črpalka uporablja silo potlaka, da se penis razteguje in vodo, da je uporaba čim bolj lagodna. Ker črpalka deluje direktno na tkiva, pa se z njeno redno uporabo poveča Corpota Cavernosa, katerega rezultat bo pridobitev centimetrov tako v dolžino kakor tudi širino. Ko ste spolno vzburjeni, vaši možgani sprostijo hormon, ki pošilja kri v penis. Ta pa napolni erektilno tkivo. Zaradi hitrega tempa življenja, ter vsakodnevnega stresa, pa lahko zelo hitro pride do težav z erekcijo. Seveda so lahko te tudi posledica starosti, bolezni ali drugih dejavnikov. Bathmate črpalka vam bo pomagala do zdravega penisa, in trdne erekcije kakor včasih. Krivni prostori v Corpora Cavernosa bodo ponovno napolnjeni do maksimuma, to pa vam bo dala trdno erekcijo, ki si jo želite.

 

 

Zakaj pa je pomembna redna uporaba črpalke? Za lažjo predstavo lahko primerjate trening penisa z treningom v fitnesu. Če boste obiskali fitnes zgolj enkrat, boste mogoče pridobili kakšno estetsko prednost, ne bo pa se izboljšal vaš nastop. Če ga boste obiskali 3-4 krat na teden, pa se bo vaš nastop občutno izboljšal, prav tako pa tudi izgled. Takšno pa je treniranje s črpalko Bathmate. Uporaba 3-6 krat na teden vas bo pripeljala do rezultatov v vaši spolni moči, trdni erekciji, ter povečanih centimetrih, ki pa jih boste obdržali na dolgi rok

 

 

Uporaba:

 

Črpalko je priporočljivo uporabljati 3-6 x na teden po 15 minut dnevno. Izvedete lahko 3 ponovitve po 5 minut neprekinjene uporabe, med katerimi počivate nekaj sekund. Z redno uporabo boste pridobili optimalne rezultate in penis povečali tudi do 7 centimetrov.

 

 

 

V čem se razlikuje od svojih predhodnic?

 

 

Če ste mislili, da je Hydro9 največja različica Bathmate črpalke, ste se motili. Tukaj je veliki brat, črpalka Hydro11, ki ima poleg občutno večje velikosti, tudi občutno bolj ekstremno moč sesanja. Od predhodnice se ne razlikuje zgolj v velikosti, ponaša se namreč tudi s popolnoma prenovljenim sistemom črpanja, ki prinaša še boljše in hitrejše rezultate.

Ko pri Hydro9 govorimo o klasični uporabi, pa pri Hydro11 prejmete povsem novi sistem črpanja. V kompletu je namreč priložena posebna cev, ki jo namestite na vrh črpalke. Na koncu ima pumpico, s katero ustvarite kar 35 % večjo moč črpanja. Poleg črpalke pa boste v kompletu prejeli veliko dodatkov, ki jih posamične črpalke nimajo. Te dodatki pa bodo pripomogli h maksimalnemu udobju med samo uporabo. Pritrdili boste lahko namreč poseben nastavek na dno črpalke s katerim boste prejeli bolj mehko pritrditev na kožo. Uporabili pa boste lahko tudi poseben trak za tuširanje, da vam nebo potrebno ves čas držati črpalke v roki, ampak se boste lahko sprostili.

Komplet in črpalka Hydroxtreme11 vam prepušča veliko več prostora za rast in boljše rezultate. To je črpalka, ki jo zagotovo ne boste prerasli. Kombinacija vakuma in vode, pa bo pripeljala do ekstremne rasti penisa, in splošnega izboljšanja zdravja penisa.  

 

Prednosti Bathmate črpalke:


- Enakomerno povečanje penisa v dolžino in širino

- Povečanje volumna penisa

- Hitri rezultati

- Izboljšanje samopodobe

- Izboljšanje erekcije

- Večja vzdržljivost

- Izboljšana intenzivnost orgazmov

- Najboljši izdelek na trgu

 

Kaj vključuje xtreme različica?

 

 

Extreme komplet vsebuje vse kar potrebujte za maksimalno udobje med uporabo, ter enostavno čiščenje po uporabi. Proizvajalci pa so poleg pripomočkov priložili tudi praktično obloženo torbico, v katero lahko shranite črpalko, in jo s seboj vzamete tudi na potovanje.

 

V kompletu boste prejeli:

- Hydro11, največjo in najmočnejšo črpalko na svetu.

- Merilo s katerim boste lahko spremljali rast penisa.

- Kompaktno brisačo.

- Lubrikant, ki temelji na vodni osnovi.

- Veliko torbico za shranjevanje črpalke, in brezskrbna potovanja.

- Nastavek za večje udobje, ki ga pritrdite na dno črpalke.

- Ročno zračno pumpo in cevi za lažje črpanje.

- Trak za tuširanje.

- Sistem za čiščenje črpalke. 

 

Navodila za uporabo:

 

1. Namestite cev na ročno zračno pumpo.

2. Nastavite črn zatič na zgornjem delu črpalke na sredinsko pozicijo, saj to omogoča delovanje črpalke.

3. Pritrdite rdečo cev na vrh črpalke.

4. Nastavite dodatek za udobje na dno črpalke s pomočjo navodil. Ta vam bo nudil večje udobje ob uporabi.

5. Napolnite erekcijsko črpalko z vodo, in vstavite penis v notranjost črpalke. Spodnji del dobro pritrdite na vašo kožo, in ga namestite tako, da vam bo udobno.

6. Pričnite z treningom penisa tako, da ustvarjate optimaln zrak s pomočjo zračne pumpice. Pumpico enostavno stiskate v roki.  

 

PRIPOROČILO: Uporabljajte črpalko 5 minut neprekinjeno, in jo za 30 sekund odstranite, da zmasirate penis. Ponovite to 3 x, in končali boste vaš 15 minutni trening, ki prinaša optimalne rezultate.


Bathmate tabela mer in velikosti 


Bathmate tabela mer prikazuje različne velikosti Bathmate črpalk, ki jih najdete v naši ponudbi. Na podlagi tabele pa se lahko odločite katera velikost najbolj ustreza veličini vašega penisa. Izbira prave velikosti črpalke pa je še posebej pomembna pri doseganju najboljših rezultatov. 

Opozorilo: Pri izbiri upoštevajte tudi bodočo rast penisa, da vam ne bo črpalka kmalu pretesna.

Ponudbo vseh Bathmate črpalk najdete TUKAJ.

 

Kako pravilno  izmeriti penis?

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ultramax
Dodatno Do dolžine penisa 26 cm, ter širine 5,8 cm.
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE Hydroxtreme11
Vaša ocena